YELLOW SUBMARINE 

Op je volgende evenement een grote gele opblaasbare duikboot

Huur deze grote unieke feesttent voor je volgende feest, festival of (bedrijfs)evenement. De duikboot lijkt bovenwater te zijn gekomen op je event locatie.

Iedereen ziet deze eye-catcher gelijk en heeft direct door dat het een grote onderzeeboot is. Het publiek ziet direct de periscoop, de grote ramen, de propeller, de grote schroeven en het grote ronde raam aan de voorkant. Aan de voorzijde heb je twee toegangsdeuren en aan de achterzijde een kleine backstage deur. 

Je kan het publiek via de twee deuren binnen laten komen of één gebruiken en de andere afsluiten. Maar je kan ook de tweede toegangsdeur gebruiken als toevoer voor een bar. Plaats de bar binnen, precies voor de ingang en je kan gemakkelijk de bar bevoorraden. 

Feesten in een duikboot 

Geef je vrienden, collega’s of de festivalgangers een unieke ervaring en laat ze feesten in een onderzeeboot. Het gele object geeft iedereen al direct een grote glimlach als ze het feestterrein op lopen. 

De onderzeeër is 10 bij 20m groot, binnen heb je een ruimte van 18 x 8 meter (totaal 144m²). Als je twee personen per vierkante meter telt kom je uit op ruim 280 mensen die in de onderzeeboot kunnen feesten. 

OFFERTE AANVRAGEN  

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum (i.v.m. de beschikbaarheid)

Korte omschrijving evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.