[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rectangle” icons_location=”left” col_number=”auto” outer_color=”light” network_names=”true”]

Mobiele Silent disco verhuurBij de Silent Disco gaat het om stil te feesten. Niet helemaal stil natuurlijk.. zonder muziek, geen feest! Bij een Stille disco krijgt iedere bezoeker een hoofdtelefoon, deze staat in verbinden met een zender waar de muziekbron op aangesloten is. Het is zelfs mogelijk om twee muziekbronnen aan te sluiten. De gasten kunnen dan zelf kiezen naar welke kanaal ze luisteren d.m.v. een schakelaar op de hoofdtelefoon. Zo zullen er geen problemen zijn van geluidsoverlast, klachtende bezoekers of het volume of de muziekstijl.


| " Je kunt zelf je looproute bepalen! " Maar! Wij hebben nu ook mobiele versie gebouwd. Je hoeft dus niet meer in de buurt van de zender te blijven(+/- 150m bereik), de zender blijft namelijk in de buurt van jou. Het is een nieuw systeem waarbij een groep feesters naar muziek kunnen luisteren zonder op een vaste plaats te zijn Neem even een voorbeeld, je bent afgestudeerd en wil graag een feestje geven op school. Het is de laatste keer dat je op die school zal zijn. Je krijgt van de directeur de toestemming een afscheidsfeestje/afstudeerfeestje te houden, op voorwaarde dat jullie het stil houden! Want, bovendien zijn er nog mensen aan het werk en kunnen zij niet gestoord worden. Je vindt het onmogelijk in stilte te feesten. Maar, daar is de mobiele Silent Disco dan de oplossing voor.


mobiele-disco


De mobiele Silent Disco bestaat in twee verschillende uitvoeringen

De eerste is de disco in een rugzak. Hierbij draagt één persoon een rugzak met de volledige installatie + accu, de anderen hebben een koptelefoon op. Hier zijn twee kabels bij die de aansluiting van twee muziekbronnen mogelijk maakt. Voorbijgangers vinden het superleuk om een groepje voorbij te zien lopen die mee swingen op de muziek, die zij zelf niet horen. Ouderen zullen niet meer klagen over de muziek die jongeren afspelen in het openbaar, die zij helemaal niet leuk vinden. Het enige dat zij zien, zijn mensen die dansen en soms vals meezingen. Ze weten niet op welke muziek dat gebeurt. Denk hierbij ook aan straattheater, er zal ook niemand klagen over geluidsoverlast. Je kunt hier zelf van maken wat jij wil! Voel jij je niet helemaal comfortabel op straat? Ook in de natuur of op een weiland kun je losgaan op deze muziek met je vrienden, familie collega's of klanten. Alles kan! Gebruik je fantasie en het wordt een echt mobiel feest!

De tweede optie is de muziek op wielen. De Silent Disco apparatuur zit ingebouwd in een ouderwetse engelse kinderwagen. Samen met een mengpaneel, laptop, equalizer en een grote accu. De Silent Disco kan zo dus uren en uren meegaan. Neem hierbij een voorbeeld, je beste vriend gaat trouwen. Jullie plannen om de hele nacht naar kroegen te gaan, een kroegentocht dus. Om steeds je favoriete muziek bij te hebben, huren jullie de Mobiele Stille disco. Het grootste voordeel hierbij is dat je alle kroegen kunt bezoeken zonder verveeld te raken van de muziek die je niet aanstaat. Want, jij kiest bovendien de muziek die je beluistert zelf.

FEESD. verhuurd door heel Nederland..

pijl

n8tent-nacht-tent

De Nachttent

Unieke mobiele event locatie, 24 uur per dag donker te maken.

opblaas-kerk

De opblaasbare kerk

12m hoge opblaasbare kerk, 18m lang en 8m breed.

mobiele-roze-kerk

De ‘roze’ kerk

Unieke eye-catcher, een compleet roze opblaasbare kerk op je event.

stretch-tenten

Stretchtenten

Sfeervolle design feestlocatie. Op +10 manieren op te bouwen.

dj-op-je-feest

..DJ’s vergelijken

Drive-in show huren in de buurt? Vraag offertes aan bij lokale DJ’s.


Offerte aanvraag mobiele stille disco


Disco in een rugzak
Muziek op wielen (de kinderwagen)

Aantal draadloze hoofdtelefoons


Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.