Tevreden klanten reacties

Afgelopen weekend een mysterie weekend georganiseerd voor 36 personen. Via Feesd 20 koptelefoons gehuurd zodat de silent disco traditie voorgezet kon worden. We werden vriendelijk onthaald en kregen keurig uitleg, zelfs nog blij verrast met het extra mixertje erbij. Kwaliteit was goed en we hebben er dan ook van genoten, voor herhaling vatbaar. Dank Wessel. Een aanrader voor een ieder zeker gelet op de prijs en service 

★★★★  Martijn

Dag Wessel, De silent disco op onze bruiloft was een groot succes. We hebben zelfs familie en vrienden die normaal nooit op de dansvloer te vinden zijn de longen uit hun lijf zien dansen. De koptelefoons werkten goed en gemakkelijk. Succes met je feestelijke werk. Hartelijke groet, Matthijs!

★★★★  Matthijs

Super 25 jarig huwelijks feest gehad! Silent Disco groot succes. Goede service, duidelijke communicatie en perfect materiaal. Top! Bij Feesd.verhuur

★★★★  Willie

Silent Disco: “Je moet het gehoord hebben om te beseffen hoe mooi stilte kan zijn!” Voor mijn 60-ste verjaardag wilde ik een knalfuif hebben: met 100 gasten swingen en bijpraten! Dat is een grandioos succes geworden dankzij 247Disco! Prima op tijd werden 40 koptelefoons geleverd die men op kon zetten. De aansluiting van de apparatuur wees zichzelf. Ik had een playlist gemaakt met aangereikte opgevraagde nummers en toen die werd gedraaid zag ik vele mensen verbaasd tegen dit fenomeen aankijken. Ze konden er gemakkelijk over praten, want je kon elkaar verstaan. Ze zagen her en der mensen zonder enige gêne dansen en veel meer dan doorgaans het geval is. Er werd veel en overal dus gedanst, maar de dansers zaten als broedse kippen aan hun headset geklonken. Bij de toast op mijn geboorte heb ik dat proberen los te weken. En zo kon eenieder – tot ver in het dorp als men aan de wandel ging – meemaken hoe grappig dit was. In mijn opzet om mensen zonder gehinderd door lawaai normaal met elkaar in contact te komen vind ik mezelf ruim geslaagd en mijn boodschap dat de genodigde vrienden vooral met elkaar moesten praten omdat ik als feestvarken nergens tijd voor had, werd goed begrepen. 247 Disco heeft alles keurig geregeld: tijdige levering, heldere instructie, reserve batterijen etc. Een echte aanrader!

★★★★  Henk

Goede service en snelle afhandeling! Het werkte allemaal perfect incl. de juiste bekabeling en zelfs op zeer korte termijn konden wij het pakket ontvangen. Heel erg bedankt!

★★★★  Loes

Eind november voor een festival gebruik mogen maken van de service van FEESD en wat een topservice. Een proefset kon worden opgestuurd en ook de levertijd van de 180 (!) koptelefoons kon worden vervroegd om deze nogmaals te testen. Behalve voor een stille disco waren ze ook uitstekend inzetbaar voor een bijzondere audioervaring met 3D geluid. Bedankt FEESD 🙂 

★★★★★  Maja

Afgelopen zondag een familiefeest gehad. Een van de onderdelen van de dag was ‘schreeuwlelijk’ wat we met behulp van de Silent Disco van #Feesd hebben uitgevoerd. Alles werkte perfect en werd keurig (en zelfs met extra reserve onderdelen geleverd, zonder dat we dat gevraagd hadden!) Top gedaan, uitstekende service en prima advies. Jongens, hartelijk dank!

★★★★★  Bert

Voor de 2e keer een silent disco set gehuurd en als was naar wens

★★★★★  Roelien

Ik had niet verwacht dat het zo’n groot succes zou zijn. In de middag gingen de kinderen al helemaal los, en aan het eind van de avond was de dansvloer van de volwassenen. Man, wat een geluidsoverlast: al die schreeuwende kerels en dames.

★★★★★  Joris

Al meerdere Jaren gebruik gemaakt van de silent disco set en elk jaar is het weer een succes! Duidelijk contact van te voren en alles is eenvoudige te installeren met de meegeleverde kabels. Door de 2 kanalen kon iedereen kiezen naar welke muziek ze luisterden en dat leverde een grappig en leuk gezicht op. Ook het ophalen van de set ging goed. Volgend jaar gaan we dus gewoon weer deze set huren!

★★★★★  Jan-Willem

Ik had niet verwacht dat het zo’n groot succes zou zijn. In de middag gingen de kinderen al helemaal los, en aan het eind van de avond was de dansvloer van de volwassenen. Man, wat een geluidsoverlast: al die schreeuwende kerels en dames.

★★★★★  Joris

FEESD

Wij verhuren door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco apparatuur. Je kan alleen de apparatuur huren of compleet met een Silent DJ. 

Daarnaast verhuren wij ook unieke feestlocaties. Wij hebben opblaasbaar varken, yellow submarine, nachttent, grijze/roze/XL opblaasbare kerk en meerdere strakke tenten. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.