Roze feesttent verhuur

STRAKKE TENT | DESIGN OVERKAPPING OP LOCATIE .

Zoek je een mooie overkapping die er sfeervol uitziet dan stellen wij voor om je eens te verdiepen in onze strakke tenten. Deze partytenten zijn vergelijkbaar met stretchtenten maar toch net weer iets anders… zoals je van ons gewend bent.

 

Bel voor meer informatie : 0545-477153

Mobiel / Whatsapp : 06-83445578

Bij de strakke tent komen de twee middenpalen door het doek naar buiten. Bovenop deze bamboepalen zit een koker gemonteerd die weer verbonden is met het tentdoek. Bovenop deze koker zit schroefdraad. Hierdoor kunnen er leuke attributen op het hoogste punt van de feesttent gemonteerd worden.

Denk bijvoorbeeld aan een vlag met de naam van het evenement, foto van het echtpaar of een logo van een sponsor. Maar je kan ook een led lamp, spiegel- of discobal bovenop monteren.

Vraag een offerte aan

Een strakke tent op je volgende feest of activiteit ? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Moderne en stijlvolle feesttent

 


Moderne feesttent huren

Deze strakke feest tent is elegant en brengt direct sfeer tijdens je feest, event of andere activiteit. Wij plaatsen de tent en jullie kunnen zelf bepalen hoe de inrichting eruit gaat zien. Wel of geen vloer, DJ of band, buffet of als overkapping voor een heerlijke lounge area. Aan de binnenzijde hebben we ook een aantal haken gemaakt waar decoratie of (prik)verlichting aan gehangen kan worden. Op deze manier creëer je al snel een geweldige sfeer.

Moderne en stijlvolle feesttent

 


Multifunctionele feestruimte 

De strakke tent heeft een ruimte nodig van 17 x 14 meter. Met een sierlijke lijn loopt de partytent naar een bruikbare oppervlakte van 15×10 meter.
Je houd een feestruimte over 150 m². Bij een festival gaan ze vaak uit van maximaal twee personen per vierkante meter. Wij gaan uit van één persoon. Dat betekend dus dat je plek hebt voor 150 (feestende) gasten.

  • Bar + podium = 110 mensen
  • Bar + zes statafels = 120 mensen
  • Bar + Vier bartafels =  100 mensen 

 

 

Strakke tent op je event .

Ben je echt op zoek naar een niet-standaard-feesttent voor je evenement? Onze strakke tenten bieden een sfeervolle overkapping met een oppervlakte van 10 x 15 meter. Deze moderne partytent bestaat uit een 100% waterdicht tentdoek die rondom omhoog wordt gehouden door 3 meter hoge bamboepalen. In het midden van de tent staan twee hoge bamboepalen van 5 meter hoogte. 

Het lijkt wel op een stretchtent | Ja dat klopt, deze partytent lijkt inderdaad op een stretchtent. Voorheen hebben wij ook stretchtenten verhuurd maar wij hebben nu de stap gemaakt naar de strakke tenten. Dit is ons eigen design en helemaal gebouwd naar onze voorkeuren. Wij hebben bij deze unieke feest tent minder palen, scheerlijnen en haringen nodig. Daarnaast komen de twee middenpalen door het tentdoek naar buiten. Op deze twee middenpalen kan decoratie gemonteerd worden.

Meer ruimte nodig? Heb je meer overkapping nodig op je evenement, feest of andere activiteit? Wij kunnen onze strakke tenten geweldig koppelen met onze andere mobiele evementenlocaties

 

 

Offerte aanvraag

In welke kleur ben je geïnteresseerd:
Roze
Beige (zand kleur)

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)


Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

 

OVERKAPPING voor je feest of evenement . Events . Partytent .

De Strakke tent, lijkt veel op een flextent, stretchtent of bedoeïenentent. Deze gigantische luifel is 100% waterdicht. Ideaal als terrasoverkapping tijdens een huwelijksfeest, verjaardagsfuif, tuinfeest, beachparty of ander themafeest. Je kunt de party tent ook inzetten als lounge area op je evenement of als netwerkpunt op je beurs of congres. || FEESD || Verhuur van unieke partytenten.