Schreeuwlelijk spelen? Huur Silent disco hoofdtelefoons.

 

Huur onze Silent disco apparatuur voor het schreeuwlelijk spelBij het programma Alles mag op vrijdag van RTL spelen ze regelmatig het spel “Schreeuwlelijk“.

Wil je ook dit spel spelen met je gasten/vrienden/collega’s? Huur een aantal Silent disco hoofdtelefoons en sluit een muziekbron aan. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet zijn. Kies vervolgens een leuke, harde en afleidende playlist. Nu kan het hilarische spel beginnen!

 


  • Stap 1 Verdeel de gasten in minimaal twee teams. Per team minimaal 3 mensen.
  • Stap 2 dan begint bijvoorbeeld team 1. Die deelt zich weer op in drie groepen. De groepen gaan vervolgens in een driehoek staan. Wij adviseren tussen de 4 en 6m afstand te nemen. Je kunt het vooraf uitmeten en testen of je elkaar echt niet/nauwelijks kunt verstaan.
  • Stap 3 geef alle spelers van team 1 een hoofdtelefoons. De spelers rondom kunnen dan zonder hoofdtelefoon meegenieten van het geschreeuw.
  • Stap 4 de groep die als eerst wil beginnen krijgt een woord te zien.
  • Stap 5 dat woord roept hij/zij of de hele groep naar de andere twee groepen. Die moeten liplezend en creatief denkend het woord gokken. Dit zorgt uiteraard voor een hilarisch schouwspel.
  • Stap 6 als het woord geraden is draaien de groepen door in de driehoek. Nu is groep 2 aan de beurt om een woord te schreeuwen en probeert groep 1 en 2 te raden wat het is.
  • Stap 7 na 4 minuten (of meer als je dat wil) moet team 1 stoppen. Het aantal keer wisselen oftewel het aantal goed geraden woorden telt als het aantal punten. Het volgende team mag nu in de driehoek gaan staan!Jeroen, Gijs en Gerard moeten liplezen in het spel ‘Schreeuwlelijk’. Ze zijn bloedfanatiek, maar sommige woorden zijn toch nét iets te moeilijk. Bekijk meer video’s >


Hilarisch spel, maar ben nog steeds mijn stem kwijt

GEWELDIG ! Maar ik heb niks kunnen gokken. Gelukkig hadden mijn teamgenoten een beter gehoord. 


 

Offerte aanvraag | Silent disco

Apparatuur op basis van verzending
Compleet met Silent DJ
Disco in een rugzak
Muziek op wielen (de kinderwagen)

Aantal draadloze hoofdtelefoons


Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.