SILENT DISCO SPREKERS BATTLE

Binnen 5 minuten de meeste luisteraars voor je winnen!

Elk weekend zijn er meerdere Silent disco feesten door heel Nederland. Maar de draadloze hoofdtelefoons worden ook regelmatig gebruikt voor andere  doeleinden dan alleen maar feesten. Zo kan je een Silent disco wandeling organiseren, productpresentatie, Silent cinema, het schreeuwlelijk spel spelen etc. 

Sta je in een luidruchtige ruimte (bijv. een fabrieks- of beurshal) of wil je meerdere presentaties tegelijkertijd geven in één ruimte? Dan zijn de Silent disco hoofdtelefoons ideaal te gebruiken. Maar je kan er ook een leuke battle mee houden, een echte Silent Speaker battle (stille sprekers wedstrijd). 

 3 sprekers tegelijkertijd

Enthousiast publiek met hoofdtelefoons, één podium, drie fantieke sprekers! 

Deel de Silent disco koptelefoons uit aan het publiek, introduceerd de drie sprekers en laat ze maar beginnen. Geef ze een onderwerp of laat ze helemaal zelf met een verhaal komen. 

De sprekers hebben allemaal een kleur, de kleur die het kanaal aangeeft van de hoofdtelefoons. De LED verlichting van de headsets kleuren blauw (kanaal 1), rood (kanaal 2) en groen (kanaal 3). Het publiek kan via de hoofdtelefoon schakelen naar het kanaal van de sperker die het mooiste verhaal verteld of het meeste opvalt door gigantische handgebaren. 

Welke Silent spreker er na 5 minuten de meeste luisteraars heeft op zijn kanaal die wint de Silent sprekers battle 

Presteren, toneel en debatteren met hoofdtelefoons

Wil je ook een Silent sprekerswedstrijd organiseren?

Huur bij ons de Silent disco koptelefoons, drie zenders en drie microfoons en je sprekers-battle kan beginnen. Zoek dan alleen nog een leuk podium, eventueel wat decoratie, een gave locatie en natuurlijk een super leuk publiek. 

TIP

Na de battle kan je ook overgaan op een Silent disco, gewoon via een Spotify playlist of boek een Silent DJ. De apparatur is immers toch al gehuurd en het publiek draagt al een Silent disco hoofdtelefoon.

Meer informatie

Foto's stille disco evenementen

Eigen feestje
Toneel academie voorstelling
Stille disco
Koptelefoons evenementen
Hangar feest zonder geluidsoverlast
Meezingen met hits
Nickelodeon familie dag
Internationaal film festival
Zingen en springen
Uniek dineren met koptelefoons
Festival party area
Bijzondere locaties

FEESD

Silent disco hoofdtelefoons zijn stuper leuk voor een troublespeech, debat of andere leuke wedstrijd voor beginnende (scholieren) en ervaren sprekers. 

Vecht jezelf naar de overwinning, met knallende argumenten, inspirerende teksten en bijpassende handgebaren. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

We new friendsSitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.