Huur hoofdtelefoons voor een presentatie..

Vergadering, congres of ander evenement met sprekers.

Spreken op een evenement, organiseer je een pubquiz of heb je een microfoon nodig voor een andere activiteit? Dan kan je op ontzettend veel plekken een draadloze microfoon huren. Een DJ of verhuurbedrijf in licht/geluid heeft altijd wel een aantal microfoons in de verhuur. Wij verhuren dit ook in combinatie met onze Silent disco apparatuur. Voordeel van de Silent disco ten opzichte van boxen is dat je geen geluidsoverlast hebt en iedereen je uitstekend kan verstaan. Iedere luisteraar kan namelijk zelf het volume bepalen, heeft geen last van omgevingsgeluiden en blijft dus beter gefocust op de spreker.

 

Offerte aanvragen

 

Disco in een rugzak
Compacte mobiele set
Muziek op wielen (de kinderwagen)

Aantal draadloze hoofdtelefoons


Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

De leukste microfoon van Nederland! 

Mic de teddybeer is 100% de leukste en meest vriendelijke microfoon ooit ! Zijn volledige naam is Microphone, maar iedereen noemt hem Mic. Deze schattige teddybeer deelt jouw verhaal met het hele publiek. Mic is namelijk voorzien van een ingebouwde microfoon.

Je kan Mic gewoon in je armen houden en je verhaal aan het publiek vertellen. Via de bovenkant van zijn hoofd ontvangt hij jouw verhaal en deelt dit met de rest van de groep. Verbind de apparatuur met de Silent disco zender en iedereen met een draadloze koptelefoon hoort jouw verhaal rechtstreeks. 

Met de beer heb je direct de aandacht van je publiek. “Waarom heeft de dagvoorzitter een teddybeer in z’n armen?” Bij sommige mensen duurt het wat langer maar iedereen komt erachter dat de teddybeer het verhaal rechtstreeks doorstuurt naar de boxen of via de Silent disco zender richting de draadloze hoofdtelefoons. Veel beginnende en ervaren sprekers vinden het prettig om wat in handen te hebben tijdens een presentatie. De teddybeer kan je in één arm leggen, met twee handen voor je houden of je zet Mic voor je neer. Je kan de teddy-microfoon niet alleen snel delen met je mede sprekers maar je kan ook makkelijk en snel interactie met het publiek krijgen. “Is er iemand bekend met dit verhaal?”, “Zijn er nog vragen?”, “Iemand een andere mening?”. Als iemand graag een reactie wil geven gooi je Mic gewoon naar die persoon. Dit is niet alleen heel praktisch maar ook ontzettend grappig voor het publiek. Iets waar zeker over gepraat gaat worden!

Tweetalige presentatie

De apparatuur is voorzien van een twee kanalen functie. Dat betekent dat je twee muziek/-geluidsbronnen tegelijkertijd kan aansluiten. Maar zo kan je ook twee sprekers tegelijkertijd inzetten. Via de hoofdtelefoon kann tussen de twee kanalen geschakeld worden.

Silent disco apparatuur huur

 

Mobiele apparatuur

 

Een Silent disco pakket bestaat uit een aantal draadloze hoofdtelefoons, zender en benodigde bekabeling. Maar bij de mobiele versie ontvang je ook nog een rugzak met accu, omvormer en lader. 

Iemand van de groep loopt met een rugzak en blijft in de buurt van de luisteraars. Denk aan een inspirerende wandeling met live spreker, een presentatie op locatie of een bus /-boottocht.

Meer informatie >

Omgebouwde kinderwagen

Ja, het klinkt inderdaad wat vreemd! Wij verhuren ook een (bijna antieke) kinderwagen. Maar er is geen ruimte voor een baby. De kinderwagen is namelijk voorzien van een grote accu (+/- 24 uur spanning) en benodigde apparatuur. Een Silent DJ loopt achter de kinderwagen en kan de luisteraars voorzien van heerlijke muziek, een luisterverhaal of je wisselt de muziek af met live spreken. 

 

mobiele silent disco, engelse kinderwagen met silent disco ingebouwd

Anoniem | We hebben de aparatuur voor Silent disco gehuurd voor het geven van een presentatie tijdens een symposium. Door het gebruik van koptelefoons hebben de luisteraars geen last van omgevingsgeluid en is de presentator uitstekend te verstaan. Het is een plug & play systeem, ideaal. De microfoon hebben we ter plekke geregeld. ★★★★★

Sitemap | 253 stemmen | Score 4.5 van de 5 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Sam | Bedankt, we hebben extreem genoten van het feest. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75 Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland