SILENT DISCO HUREN 

Wij bieden meerdere mogelijkheden tot het huren van Silent disco hoofdtelefoons. Wil je alles zelf regelen of wil je dat wij alles verzorgen met ervaren Silent DJ’s. Wil je op één vaste plek blijven of rondwandelen met de luisteraars, dan hebben we ook een handige mobiele set beschikbaar.

SILENT DISCO OP BASIS VAN VERZENDING

Je ontvangt het Silent disco pakket 2-3 dagen voor de boekingsdatum. Dan heb je genoeg tijd om alles te controleren. Het pakket verzenden wij via PostNL. De eerste werkdag na het evenement, feest of activiteit kan het pakket weer afgeleverd worden bij een PostNL locatie in de buurt. 

 

✔ 2-3 dagen voor de boekingsdatum binnen. 

✔ 1, 2 of 3 zenders mogelijk  

✔ Gratis Silent disco mini-mixer 

✔ Gemakkelijke installatie (+/- 2 minuten klaar)

✔ Wij vragen geen borg 

Het standaard pakket bestaat uit het aantal draadloze hoofdtelefoons, benodigde bekabeling voor het aansluiten van een muziekbron, extra batterijen en duidelijke handleiding. Je ontvangt natuurlijk ook een zender die de muziek doorstuurt naar de hoofdtelefoons. Bij ons kan je kiezen tussen één, twee of drie zenders. Het publiek kan dan kiezen tussen drie verschillende muziekkanalen.  

Met je eigen logo mogelijk 

De hoofdtelefoons zijn voorzien van ons logo. Maar we kunnen deze ook met je eigen logo of tekst bestickeren. We moeten het dan minimaal twee weken van tevoren weten. Bekijk de prijslijst voor meer informatie. 

 

Silent mini-mixer 

Wil je zelf muziek aan elkaar mixen op je feest dan kan dat heel simpel met onze mini-mixer. We kunnen deze kosteloos meeleveren bij de Silent disco set. Je kan dan zelf mixen tussen smartphones, tablets of laptops.  

Je ontvangt ook een gratis mini-mixer

Extra sterke zender

De standaard zender heeft een bereik van +/- 200m. Maar is dit niet voldoende dan verhuren wij ook een zender die een bereik heeft tot wel 500m.

500m bereik met deze zender

MOBIELE SILENT DISCO SET

Ons Silent disco pakket bestaat uit het aantal draadloze hoofdtelefoons, zender, reserve zender, benodigde bekabeling en extra batterijen. Maar bij de mobiele versie ontvang je ook nog een accu. We hebben een lichte accu (slechts 2kg) die ruim 8 uur spanning geeft. Deze accu is samen met de zender ingebouwd in een (foute) heuptas. De tweede optie is de zware set. Deze accu zit ingebouwd in een rugzak (15kg) levert spanning voor ongeveer 24 uur.

 

✔ Lichtgewicht accu (2kg, 8 uur spanning)

✔ Zware accu (15kg, ruim 24 uur spanning)

✔ Ingebouwd in rugzak of (foute) heuptas 

COMPLEET MET SILENT DJ

Een ervaren en allround Silent DJ komt met het gehuurde aantal hoofdtelefoons op je feest, evenement of andere activiteit. Met een compacte of juist uitgebreide DJ booth (meubel), sfeerverlichting en/of lichtshow. Tevens kan de Silent DJ ook TV/LED schermen opbouwen.

 

✔ Twee DJ’s tegelijkertijd mogelijk 

✔ Rechtstreeks contact met de Silent DJ

✔ Allround, dus jullie kiezen de muziekstijl(en)

FEESD VERHUUR 

Tel. 0545-477153

Mobiel/Whatapp. 06-83445578

Jennifer Makkelijke, goede en snelle communicatie. Hebben veel plezier gehad, de silentdisco was een grote hit op het feest!!
★★★★★

Mark Super leuke avond gehad! Extra batterijen meegeleverd en super kwaliteit. De zender heeft een groot bereik, dus dat is heel fijn. Ook zeer betaalbaar! Dikke vette aanrader ?
★★★★★

Vera Ondanks dat ik nogal kort voor mijn evenement in contact kwam met FEESD, werd alles heel snel geregeld! De service was super, erg klant vriendelijk en de reacties waren erg snel. De apparatuur is simpel om te gebruiken en van goede kwaliteit.
★★★★★

OFFERTE AANVRAGEN

Pakket op basis van verzending
Compleet met Silent DJ
Mobiele silent disco

Aantal draadloze hoofdtelefoons

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik zelf de apparatuur installeren? Is het ingewikkeld om te doen?

Het pakket per post moet je inderdaad zelf installeren. Maar dit duurt maar een paar minuten, het is een echt plug-and-play systeem. Voordat wij het pakket opsturen vragen wij welke muziekbron(nen) je wilt gebruiken. Je ontvang van ons een handleiding en we zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Tevens hebben we ook een korte installatievideo online staan.

Moet ik borg betalen?

Nee, bij ons hoef je geen borg te betalen. We werken met een huurovereenkomst en betaling vooraf.

Kan ik een microfoon aansluiten?  

Jazeker. De zender heeft een RCA (tulp) ingang. Weinig microfonen hebben deze aansluiting, vaak is het een XLR of jack aansluiting. Dan kan je het beste een mengpaneel tussen de microfoon en zender plaatsen. Maak je gebruik van een draadloze microfoon dan kan je de zender van de microfoon wel rechtstreeks aansluiten op de Silent disco zender. Meld ons van tevoren welke microfoon je gaat gebruiken en wij zorgen voor de geschikte bekabeling.

Heb je nog geen microfoon dan kan je deze ook bij ons huren. Voor slechts een meerprijs van 45 euro excl. btw.

Je hebt ook een gratis oplossing. Download op je smartphone de app “Megaphone” en je maakt van je smartphone een microfoon. Apple app store Android play store.

Hoe is de kwaliteit van de hoofdtelefoons en de zender?

Wij gebruiken de meest verhuurde hoofdtelefoons in dit segment. Deze hebben een uitstekende pasvorm, heeft een goede noise canceling en de luisteraar kan zelf de volume bepalen.

Bekijk de recensies op onze Facebook pagina, Google reviews of op deze pagina:
feesd.nl/klanten-reacties/

 

Als ik het pakket per post wil huren, wanneer ontvang ik deze dan?

Je ontvang het pakket 1-3 dagen voor de boekingsdatum. We kunnen het pakket ook naar een PostNL locatie verzenden. Je krijgt dan melding vanaf wanneer het afgehaald kan worden?

Mocht de verzending mis gaan of hebben we de apparatuur niet tijdig beschikbaar dan komen we het persoonlijk afleveren.

Moet ik het direct daarna retourneren?

De eerste werkdag na de activiteit, evenement of feest moet het pakket retour gestuurd worden. Op de pakbon zit het retourlabel, deze moet op het pakket geplakt worden. Vervolgens kan het pakket bij een PostNL locatie worden afgeleverd. 

Hoe werken de hoofdtelefoons? 

 Verhuur hoofdtelefoons, meer informatie

De Silent disco hoofdtelefoons zijn makkelijk te bedienen. Houd beide knoppen (1+2) ingedrukt om de hoofdtelefoon aan te zetten.  Met knop 2 kan je schakelen tussen de drie kanalen en met knop 1 kan je de volume bepalen. Klikken is harder en ingedrukt ho/uden is zachter. 

Bij punt 3 kan je het klepje open. Daar zitten de batterijen. Deze gaan +/- 24 uur mee. Maar voor de zekerheid leveren we ook extra reserve batterijen.

Wat zijn de frequenties?

We kunnen maximaal drie zenders leveren, het publiek kan dan kiezen tussen drie kanalen. Het eerste kanaal 863MHz, het tweede kanaal 864MHz en het laatste kanaal werkt in 865MHz. Deze frequenties werken goed door heel Europa. 

 

 

 

 

 

BUDGET SET HUREN

Met de onderstaande hoofdtelefoons verhuren wij al jaren door heel Nederland, België en Duitsland. Sinds kort zijn we overgestapt op een nieuwe generatie hoofdtelefoons. Maar dat betekend niet dat de onderstaande hoofdtelefoons minder geschikt zijn. 

De vorige generatie hoofdtelefoons beschikken niet over LED verlichting en het publiek kan maximaal kiezen uit twee muziekkanalen. Daarom is de verhuur prijs ook een stuk lager dan de nieuwe hoofdtelefoons. Interesse in de goedkoopste Silent disco apparatuur van Nederland bekijk de prijslijst P

Wat is het bereik van de zender?

De zender heeft een bereik van ongeveer 500m richting de hoofdtelefoons.

Wil je een grotere afstand afleggen of een rondleiding/wandeling organiseren dan hebben we ook een mobiele versie | Lees meer >

Hoe kan ik de Silent disco reserveren?

Telefonisch, via Whatsapp of per mail kun je de boeking reserveren. We adviseren om dit tijdig te doen om er zeker van te zijn dat we de apparatuur nog beschikbaar hebben.

Hoelang gaan de batterijen van hoofdtelefoons mee?

De batterijen gaan ongeveer 24 uur mee. Daarnaast leveren we altijd voldoende extra batterijen voor de zekerheid. Dit zijn twee AAA batterijen per hoofdtelefoon en zijn gemakkelijk zelf te vervangen.