SILENT DISCO HUREN

Silent disco apparatuur huren

Helemaal los gaan met de stille disco op een feest / evenement, of gebruik de hoofdtelefoons tijdens een rondleiding, presentatie of voorstelling.

Feesd verhuurd door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco apparatuur. We leveren dit via PostNL, compleet met Silent DJ of maak gebruik van de mobiele set. Als de apparatuur per post huurt dan ontvang je de hoofdtelefoons 2-3 dagen voor de boekingsdatum en na het evenement kan je het weer afleveren bij een PostNL locatie. Kies je voor de complete versie, dan verzorgen wij de DJ’s en eventueel ook de bemande uitleg/uitgave/inname van de headsets. 

Op basis van verzending

De apparatuur per post

De stille disco zelf verzorgen? Wij leveren de apparatuur dan per post. Het is een gemakkelijk plug-and-play systeem, iedereen kan het dus gemakkelijk installeren. Daarnaast leveren we een duidelijke handleiding en kun je instructievideo’s online bekijken.

De installatie duurt maar een paar minuten, een echt plug-and-play systeem! 

Het pakket op basis van verzending bestaat uit ; het aantal draadloze hoofdtelefoons, zender + reserve exemplaar, benodigde bekabeling voor het verbinden van één of twee muziekbronnen en reserve batterijen. Daarnaast kunnen we ook kosteloos een mini-mixer meeleveren, je kan dan via twee smartphones, tablets of laptops zelf de DJ zijn. 

Heb je op de (feest)locatie geen vast stroompunt, bijvoorbeeld op een boot of wil je rondwandelen met de draadloze koptelefoons dan hebben we ook een mobiele Silent disco versie

Complete Silent disco

Silent DJ met apparatuur

De Silent area door ons laten verzorgen? Dit pakket bestaat uit; het aantal koptelefoons, een allround Silent DJ met DJ booth (meubel), compacte sfeerverlichting / lichtshow en eventueel met bemande uitleg/uitgave/inname van de koptelefoons. Onze allround DJ’s hebben velen jaren ervaring. We bespreken altijd alles zorgvuldig door, o.a. indeling van het feest / de activiteit, de locatie, mogelijk thema, soorten muziekstijl(en), verzoekjes en andere toevoegingen.
Mobiele versies

Mobiele Silent disco mogelijkheden

FEESD levert ook mobiele stille disco apparatuur, als enige van Nederland. De zender loopt dan mee met het publiek, je kunt het dan gemakkelijk gebruiken bij een rondleiding, kroegentocht, vrijgezellenfeest, wandeling, theatertour etc.
Dit pakket wordt ook per post verzonden. Alle benodigde apparatuur met accu zit ingebouwd in een compacte heuptas. We hebben een mooi en professioneel zwart exemplaar, een doorzichtige roze en één die lijkt op een bierbuik (lekker fout dus). Aan de heuptas zit een kabel waar je een muziekbron kunt aansluiten, bijvoorbeeld een tablet, smartphone of mp3-speler. Je kunt ook nog een tweede muziekbron aansluiten, de luisteraars kunnen dan kiezen via de hoofdtelefoon naar welke muziekbron ze gaan luisteren. 
De accu gaat +/- 8 uur mee. Wil je lange gebruik maken van de apparatuur dan hebben we ook een exemplaar in een rugzak. Deze accu gaat ruim 24 uur mee, maar dat merk je ook wel in het gewicht. De rugzak is rond de 15kg zwaar terwijl de heuptas slechts 2kg weegt. 
Meer informatie?

Bel ons: 0545-477153

Mobiel / Whatsapp: 06-83445578

punt  Verhuur door heel Nederland

punt  Vier verhuur mogelijkheden

punt  Geen borg 

punt  Standaard twee kanalenfunctie

Nu ook een mini mixer huren.

Silent disco offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte ontvangen van:

Pakket op basis van verzending
Compleet met Silent DJ
Mobiele silent disco

Aantal draadloze hoofdtelefoons

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.


Veel gestelde vragen

Antwoord op veel gestelde vragen bij het huren van Silent disco apparatuur.

Kan ik zelf de apparatuur installeren? Is het ingewikkeld om te doen?

Het pakket per post moet je inderdaad zelf installeren. Het installeren van de zender duurt maar een paar minuten, het is een echt plug-and-play systeem. Voordat wij het pakket opsturen vragen wij welke muziekbron(nen) je wilt gebruiken. Je ontvang van ons een handleiding en we zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wat is het bereik van de zender?

Je kunt uitgaan van +/- 150 meter vanaf de zender. Wil je grotere afstanden afleggen dan kun je ook denken aan de mobiele versies; muziek op wielen en de disco in een rugzak.

Hoe kan ik de Silent disco reserveren?

Telefonisch of per mail kun je de boeking reserveren. We adviseren om dit tijdig te doen om er zeker van te zijn dat we de apparatuur nog beschikbaar hebben.

Hoe is de kwaliteit van de hoofdtelefoons en de zender?

Wij gebruiken de meest verhuurde hoofdtelefoons in dit segment (bekijk ons fotoablum). Aan de zijkant kun je kiezen tussen de twee kanalen (als ze beide zijn aangesloten) en kan de drager de volume aanpassen. Daarnaast zijn de hoofdtelefoons op maat te verstellen en kun je gemakkelijk de batterijen vervangen. Als je geen mengpaneel gebruikt kunnen we ook equalizers meesturen, deze zorgen voor een nog betere geluidskwaliteit.

Hoelang gaan de batterijen van hoofdtelefoons mee?

De batterijen gaan ongeveer 20 uur mee. Daarnaast leveren we altijd voldoende extra batterijen voor de zekerheid. Deze zijn eenvoudig zelf te vervangen.

Als ik het pakket per post wil huren, wanneer ontvang ik deze dan?

Je ontvang het pakket 1-2 dagen voor de boekingsdatum. Mocht de verzending mis gaan of hebben we de apparatuur niet tijdig beschikbaar dan komen we het persoonlijk afleveren.

Moet ik het direct daarna retourneren?

De eerste werkdag na de activiteit, evenement of feest moet het pakket geretourneerd worden via PostNL. In de offerte staat beschreven wat de prijs is voor het retourneren. Dit bedrag moet rechtstreeks bij het PostNL filiaal worden voldaan.

Moet ik borg betalen?

Nee, bij ons hoef je geen borg te betalen. We werken met een huurovereenkomst en betaling vooraf.

Silent koptelefoon verhuur . twee muziekkanalen mogelijk . apparatuur per post of compleet met silent dj . voor kleine en grote feesten / events .

Met de hoofdtelefoons creëer je een ‘stil feest’. De buren hebben geen last van (muziek)overlast en via de twee kanalen kun je ook twee muziekbronnen tegelijkertijd aansluiten. Ideaal voor een huwelijksfeest, verjaardagsfuif, tuinfeest, gala, foute avond, 70s, 80s, 90s feest, welkom home fuif, vrijgezellenfeest, tuinfeest, tentfeest, studentenavond, schoolfeest, salsa party, reünie, promotie activiteit, openingen, my sweet 18 party, kroegentocht (mobiele versie) etc.
Sitemap | 253 stemmen | Score 9.3 van de 10 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Sam | Bedankt, we hebben extreem genoten van het feest. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75 Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland