Ieder jaar werken wij samen met meerdere Samenloop voor Hoop acties door heel Nederland. Met het team hebben we al meerdere evenementen meegemaakt en telkens weer voelen we de geweldige sfeer. Ontzettend veel emotie maar ook genoeg lachende en trotse gezichten. Telkens weer verbazen we ons hoeveel er opgehaald kan worden en op welke ludieke manieren dit gedaan word. Kinderen, ouders, verenigingen en collega’s zorgen voor een geweldig evenement. Vanaf nu doen wij ook mee! Niet met één samenloop voor hoop actie.. maar allemaal !

 

Vanaf nu sponsoren wij alle samenloop voor hoop acties!

 

Wij bieden Silent disco apparatuur aan voor alle samenloop voor hoop acties in Nederland. Met deze draadloze hoofdtelefoons kan er 24 uur muziek gedraaid worden zonder dat iemand er last van heeft. De lopers en omstanders kunnen eventjes genieten van heerlijke muziek of er kan geld mee binnengehaald worden. Bijvoorbeeld; een vrije gift per hoofdtelefoon.

Je kunt muziek afspelen via een smartphone, tablet of laptop. Maar het kan natuurlijk ook met lokale / beginnende DJ’s. Je kunt twee muziekbronnen aansluiten op de Silent disco zender. Op deze manier kan het publiek kiezen tussen muziekstijlen. Bijvoorbeeld: techno/house op kanaal A en 70/80s op kanaal B.

Organiseer je een actie tijdens een Samenloop voor hoop evenement en kun je onze hoofdtelefoons goed gebruiken? Laat het ons dan weten via het aanvraagformulier hieronder of neem telefonisch contact met ons op | 0545-477153 / 06-83445578.

 


Aanvraagformulier Silent disco

Aantal draadloze hoofdtelefoons

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

Wat is een samenloop voor hoop event?

Samenloop voor hoop is is actie om geld op te halen voor kankeronderzoek (KWF). Lopers doen mee aan een 24 uur durende wandelestafette op een atletiekbaan. Rondom de baan zijn er meerdere acties, de opbrengsten van deze acties worden verzamelend. Na de 24 uur wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

 

Marianne | Silent Disco was super! Iedereen met koptelefoon compleet uit z’n dak, terwijl de hele buurt er geen last van heeft! Feesd is professioneel, heeft een snelle service, correcte afhandeling en is 24/7 bereikbaar. Op naar de volgende Silent Disco!! SamenLoop voor Hoop Heemskerk – ★★★★★