Roze thema op je feest, event of festival

Met onze mobiele roze kerk creëer je al snel een ‘Pink area‘ op je feest, event of festival. De opblaaskerk is 18m lang, 8m breed en de toren gaat naar 12m hoogte, deze roze feesttent kun je dus niet over het hoofd zien.
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze unieke roze feesttent (offerte aanvragen). Huur de roze kerk alleen of in combinatie met onze stretchtenten, ook deze hebben we in de prachtige kleur ‘roze’.

VERJAARDAGSFEEST Voor je 20ste verjaardag wil je samen met vier andere leeftijdsgenoten een verjaardagsfeest houden, want samen vieren jullie je 100ste verjaardag. Jullie willen er een fout feest van maken, met natuurlijk ook; foute muziek. Je huurt deze pink area en met z’n vijven kunnen jullie volledig in het roze op komen dagen of slechts roze accessoires gebruiken.

FESTIVAL AREA De pink area, de roze ruimte dus, is leuk als (extra) festival area of om je evenement een leuk thema te geven. Je kunt de hele area of event roze laten zijn met decoratie en accessoires voor de bezoekers, bijv. met maskers, hoeden, brillen, shirts, schmink etc.

VRIJGEZELLENFEEST Ook een (fout) vrijgezellenfeest kun je leuk roze pimpen. Je kunt allemaal roze activiteiten doen, de kerels kunnen een vrouwelijke metamorfose ondergaan of denk aan een roze kroegentocht. Dit is vooral leuk in combinatie met onze mobiele Silent disco (disco in een rugzak). Wandel met je vrienden van café naar café en luister tussendoor naar de beste of juiste meest foute muziek op je Silent disco hoofdtelefoon.


Vraag een offerte aan

Voor onze roze kerk, stretchtenten of de pink photobooth (stoel).

 

Opblaasbare kerk (18x8m)
Strakke roze partytent (10x15m)
Roze opblaasbare stoel

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.