De opblaasbare kerk (Blow Up Church) is uniek, creatief en zal uiteraard bij iedereen in de smaak vallen. Het kan worden gebruikt voor allerlei activiteiten; een feestje, diner, trouwpartij of festival. Natuurlijk kan de opblaasbare kerk ook verhuurd worden voor kerkelijke activiteiten!

Ben je het beu feestjes in de openlucht te houden?  Wil je voor een trouwpartij, disco, tentoonstelling of theater eens wat unieks doen? Huur een opblaasbare kerk en de aanwezigen zullen het helemaal naar hun zin hebben! Stel het je eens voor, een opblaasbare kerk met een DJ, podium, diner en natuurlijk al de bezoekers die zullen losgaan!

Wil je je vriend of vriendin eens verrassen in zijn/haar achtertuin met een verrassingsfeestje? Dan is het ook mogelijk om een opblaasbare kerk te huren. De opblaasbare kerk wordt geleverd met bemande opbouw, controle tijdens en afbouw. Voor de rest kun je de kerk helemaal zelf inrichten. Je vriend of vriendin zal je voor eeuwig dankbaar zijn voor je creatieve activiteiten en zal het helemaal naar haar/ zijn zin hebben.

Je kan de opblaasbare kerk naast een echte kerk opstellen om er workshops of muzikale activiteiten rond kerkelijke feestdagen te houden. Wil je trouwen voor de kerk, maar je denkt dat er niet genoeg plaats is omdat je namelijk al je vrienden, kennissen en familie wil uitnodigen? Maak je geen zorgen, je kan voor de kerk trouwen en ernaast de opblaasbare kerk opstellen met alle hapjes en leuke muziek.

Wie zou nu niet eens in een opblaasbare kerk willen feesten? Ook een zangtentoonstelling of religieus toneel kan in een opblaasbare kerk worden gehouden. Tijdens de tentoonstelling hoef je niet strak in je stoel te blijven zitten, maar kan je je benen strekken en even lekker swingen!

Bovendien hoef je je niet aan de regels van de kerk te houden, want je bevindt je ten slotte niet in een echte kerk! Dus een alcoholisch drankje kan helemaal geen kwaad!

De kerk is maar liefst 12 meter hoog, 8 meter breed en 20 meter lang! Zo krijg je zeker de beste reviews over jouw feestje!

De opblaasbare kerk is ook ideaal als extra ruimte naast een andere zaal die te klein was voor veel bezoekers. Via de website www.opblaasbarekerk.nl is de opblaasbare kerk te bezichtigen.

Offerte aanvraag opblaasbare kerk


Grijze kerkRoze kerk

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum van activiteit (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

FEESD. verhuurd door heel Nederland..

pijl

silent-disco-hoofdtelefoons

Silent disco apparatuur

Silent disco huren? Wij bieden vier verhuurmogelijkheden.

n8tent-nacht-tent

De Nachttent

Unieke mobiele event locatie, 24 uur per dag donker te maken.

opblaas-kerk

De opblaasbare kerk

12m hoge opblaasbare kerk, 18m lang en 8m breed.

mobiele-roze-kerk

De ‘roze’ kerk

Unieke eye-catcher, een compleet roze opblaasbare kerk op je event.

stretch-tenten

Stretchtenten

Sfeervolle design feestlocatie. Op +10 manieren op te bouwen.

dj-op-je-feest

..DJ’s vergelijken

Drive-in show huren in de buurt? Vraag offertes aan bij lokale DJ’s.