OPBLAASBARE KERK OP JE VOLGENDE EVENT .

Unieke locatie voor je activiteit, multifunctionele ruimte voor je evenement of zoek je een extra area voor je festival? Wat dacht je van een Opblaasbare kerk? Ja, je leest het goed! De opblaasbare kerk is 18m lang en 8m breed. De kerk bied voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een band / DJ, podium, presentatie, workshop, diner etc. Een echte eye-catcher? Ja, dat is de BlowUpChurch zeker. De toren is 12 meter hoog en valt dus direct op!

Wij leveren de opblaaskerk met bemande op- en afbouw. Daarna mag je naar eigen smaak de kerk inrichten. Voor een band of dj-booth kunt u er bijvoorbeeld een podium met trussen inbouwen. Voor een netwerkborrel kunnen er verschillende statafels in de kerk geplaatst worden. En gaat u trouwen? Dan past de rode loper met kerkbanken ook goed in de opblaaskerk. De mobiele kerk geeft elke activiteit een unieke en creatieve uitstraling. Zeg nu zelf wie heeft er ooit gefeest, een workshop gevolgd of een diner gehad in een opblaasbare kerk?

Bel voor meer informatie : 0545-477153

Doe een offerte aanvraag

Deze unieke eye-catcher als locatie op je volgende evenement, feest of activiteit ?

timelaps-video

WDR timelaps opname

het-feestteam-clip-opname

Feestteam clip 

hotspot-festival-enschede

Hotspot festival

De mobiele kerk is inzetbaar voor bijvoorbeeld een themafeest, diner, trouwpartij of als festival area. Maar natuurlijk kan het ook gehuurd worden voor kerkelijke activiteiten (bekijk foto’s van de protestantse gemeente Voorburg).

De mobiele kerk wordt geleverd met bemande op- en afbouw. Voor de rest kun je de ruimte helemaal zelf inrichten. Je kunt de unieke event locatie naast een echte kerk opstellen voor workshops of muzikale activiteiten. Gebruik het als trouwlocatie, voor jullie huwelijksfeest, als festival area, extra ruimte voor een bedrijfsfeest of om je gasten te verrassen op je verjaardagsfeest.

We zijn o.a. bekend van :

mysteryland-solar-festival-rtl-hilversum

 

Naast de grijze blow up church hebben we ook een roze kerk. Precies hetzelfde formaat en design, alleen dan in een iets meer opvallende kleur. De toren komt ook op 12m hoogte, en binnen heb je een prachtige oppervlakte voor bijvoorbeeld:

 

  • Gay-gerelateerd evenementen
  • Roze maandag feesten
  • Een verjaardagsfuif
  • Uniek huwelijksfeest
  • Opvallende promotiestunt
  • (Gekke) Themafeesten

Maak jou evenement, feest of activiteit uniek met deze opvallende roze kerk.

Offerte aanvragen opblaasbare kerk

Grijze kerkRoze kerk

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum van activiteit (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

OPBLAASKERK  Festival locatie . Silent disco area . Eye-catcher . Feestlocatie Pop-up kerk . Trouwerij . Huwelijksfeest .

Silent disco verhuur. Unieke event locaties. DJ huren in de buurt. Silent DJ boeken. Opblaasbare tenten. Mobiele feestlocaties. Feesttent huren. Huwelijksfeest DJ boeken. Unieke festival area. Silent disco verhuur. Unieke event locaties. DJ huren in de buurt. Silent DJ boeken. Opblaasbare tenten. Mobiele feestlocaties. Feesttent huren. Huwelijksfeest DJ boeken. Unieke festival area.