Snel en goedkoop een scheidingswand plaatsen

Wil je snel een scheidingswand op je indoor evenement plaatsen? Bij standbouw ga je al gauw voor aluminum, staal, hout of doek. Nadeel van deze materialen is vaak dat het aardig zwaar kan zijn. Vaak ben je alsnog lang bezig met de opbouw en kan je toch nog aardig schrikken van de materiaalkosten. Kies je voor doek dan moet je nog een oplossing bedenken om dit strak te spannen, wat niet altijd een makkelijke opgaven is.

Wij verhuren opblaasbare themawanden met een houtstructuur. Je kan het op twee manieren huren: (1) wij bouwen de themawanden op (2) je doet het zelf. De eerste optie heeft niet zoveel uitleg nodig, van ons komt er één persoon op locatie en plaats de scheidingswand(en). De twee optie is natuurlijk veel goedkoper en de decoratiewanden plaatsen is heel simpel. Wij versturen de deco-wanden via PostNL door heel Nederland en België. Het krat is slechts 22 kg en na het uitpakken staat de wand binnen 3 minuten. Een echt plug-and-play systeem. Stekker in het stopcontact, zet de stille-blower aan en kijk hoe de pop-up wand binnen een paar minuten zichzelf opbouwt.

Na het evenement, de bedrijfsborrel, opening of andere activiteit kan je de blower weer uitschakelen en de ontluchtingsritsen openen. Ga 10 minuten wat anders doen en kom weer terug om de themawand op te rollen. Doe alles terug in de kist, plak het retourlabel en breng alles de eerste werkdag na het evenement naar één van de 2000 PostNL locaties.

Evenementen scheidingswand huren (afmetingen)

Waar kan je de wand voor gebruiken?

Als beursstand, achterwand voor je presentatie, als filmhoek op een feest, photobooth, om het magazijn leuker te maken voor een bedrijfsborrel en ga zo maar door. De themawand is snel en overal binnen te plaatsen.

Aankleding van een beursstand

Als je een mooie (opblaasbare) houten achterwand kiest voor je beursstand dan heb je al heel wat gedaan aan de aankleding. Plaats nog een paar plantenbakken, maak een mooi houten pallet meubel, plaats een presentatie scherm of LED wand en je promotie stand lokt zeker de aandacht van de bezoekers.

DJ booth / podium achterwand

Je vind in Nederland DJ’s met gave, professionele en sfeervolle DJ booths (meubels). Boven, naast of voor het DJ meubel bouwen ze vaak de lichtlijsten (truss constructie). Die hangen ze vol met apparatuur voor een uitgebreide lichtshow of ze creëren een prachtig sfeerlicht. Maar daaromheen is vaak weinig aankleding, een kale muur aan de achterkant of zelfs een hoop rommel. Plaats onze opblaasbare themawand achter de DJ en je hebt een prachtige uitstraling richting het publiek en de dansvloer.

Secret Silent disco area

Boek een DJ / regel een laptop met playlist, wat leuke verlichting en de opblaasbare houten muren in een vierkant en je hebt een (secret) Silent disco ruimte. Maak het niet te gemakkelijk waar de ingang is en zorg voor veel nieuwsgierigheid bij de gasten. Je hoort mensen af en toe meezingen/schreeuwen, stampvoetend dansen of heel hard lachen. Geweldig toch!

Geluid- en akoestische isolatie

De leuke houten wanden kunnen ook perfect functioneren als geluidsschermen. De opblaasbare geluidsschermen zijn dubbellaags en de stille blowers zijn aan de achterzijde intern ingebouwd. Plaats één of meerdere opblaasbare geluidswanden in een grote open event ruimte en je kan omgevingsgeluiden en echo’s goed wegwerken. Ideaal voor optredens, productpresentaties, singer en songwriters optredens of een andere activiteit waarbij je zo min mogelijk omgevingsgeluiden/afleiding wil.  

Leuke scheidingswand huren

Offerte aanvragen opblaasbare scheidingswand(en)

Wij reageren veelal binnen een paar uur per mail.
Telefonisch kan je ons bereiken op 0545-477153 / 06-83445578. 


Wij verzorgen de op- en afbouw van de wanden
Je regelt zelf de op- en afbouw | Een aantal dagen voor het evenement ontvang je de themawand(en) per post, de eerste werkdag na het evenement moet het weer afgeleverd worden bij een PostNL locatie.


In hoeveel themawanden heb je interesse?

Datum van evenement (i.v.m. beschikbaarheid)

Locatie van evenement (i.v.m. eventuele reiskosten)

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Aanvullingen

Afgesloten ruimte op je indoor event?

Zoals je kan zien op de foto’s is het een achterwand met twee 90 graden hoeken. Hierdoor is het een leuke afscheidingswand of stand-achterkant. Maar wil je echt een ruimte afsluiten of een open plek maken op je event dan kan dat ook. Als je bijvoorbeeld twee opblaasbare houten muren huurt kan je een vierkant maken en met drie stuks een grote driehoek. Op deze manier bouw je snel een afgesloten ruimte voor misschien wel een (product)presentatie, workshop, besloten feest, VIP area of vergaderruimte.

Achtergrond wegwerken op je event

Een lelijke achterwand wegwerken? Makkie, onze opblaasbare decorwanden plaats je binnen 2 minuten. Het houtdecor is zeer sfeervol en toch niet te dominant aanwezig. Je hebt met deze houtstructuur ontzettend veel decoratiemogelijkheden.

Themafeest: Beachparty

Gelukkig! Het is weer tijd voor een feest! Als thema heb je gekozen voor een beachparty (strandfeest), een uitstekende keuze. Je kan de feestlocatie (bekijk ook onze mobiele feestlocaties) leuk aankleden met hawaiislingers, een cocktailbar, huur een aantal palmbomen, plaats wat strandstoelen en ga zo maar door. Op Pinterest en Instagram kan je leuke decoratie inspiratie opdoen. Wil je de ruimte wat compacter maken of gedeeltes van de feestlocatie afschermen, dan kan je bij ons één of meerdere leuke houtdecor wanden huren.

Presentatiewand

Zoek je een leuke presentatiewand, wat dacht je dan van een leuk houtdesign? Heel sfeervol en het geeft direct een positieve indruk. Onze beurswand kan de volledige ruimte achter de presentator afschermen of creëer een afgesloten ruimte zodat iedereen goed gefocust blijft en geen last heeft van achtergrondgeluiden. Wil je dat iedereen het goed kan verstaan en helemaal niet meer word afgeleid door de omgeving? Huur dan Silent disco hoofdtelefoons. De gasten kunnen zelf de volume bepalen, dus achterin de ruimte is de presentatie ook goed te volgen. Tevens kan je ook met twee sprekers tegelijk werken, ook handig voor een twee-talige presentatie.

Sitemap | 253 stemmen | Score 4.5 van de 5 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Sam | Bedankt, we hebben extreem genoten van het feest. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75 Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland