undergournd event tent boeken

OUDE OPBLAASBARE FABRIEK / ROMNEY LOODS HUREN

Gaaf hé, die oude verroeste loodsen die je soms op een verlaten plek ziet staan. Kapotte ruiten, opengebroken deuren en onkruid dat door de muur groeit. 

Wij kunnen een oud pand/fabriek/romney loods op jou evenement plaatsen. De feesttent is snel opgeblazen op een groot plein, festivalterrein of achterin je tuin.

Offerte aanvraag

originele en grote feestlocatie boeken
oude roestige feest-tent

Sfeervolle oude fabriek op je event

Soms krijgen leegstaande bedrijfshallen een nieuw leven. Ze worden omgebouwd tot studio's of creatieve bedrijven beginnen er een kantoor. Maar sommige mensen zien ook wat anders in deze gebouwen, namelijk de perfecte plek voor een dik underground feest .

Het pand is van zichtzelf al heel sfeervol, het heeft een verhaal. Het is de perfecte plek voor een gaaf feest! Maar helaas mag zo'n pand niet altijd gebruikt worden of krijg je er geen vergunning voor. De constructie is niet goedgekeurd of het verlaten gebouw staat op een slecht toegankelijke locatie. 

Dit bracht ons op het idee om een oude fabriek na te bouwen als opblaasbare feesttent. Zo kunnen wij snel op locatie een complete fabriek met romney loods opbouwen. 

Lengte Breedte Hoogte
Buiten 20m 10m 6m*
Binnen 18m 8m 5m
Aantal mensen 285

* De schoorstenen reiken naar een hoogte van 8m. 

loods huren voor evenement
festival tent reserveren

Sfeervolle oude fabriek op je event

Denkbeeldig kan je deze feest fabriek opdelen in twee gedeeltes: de romney loods en de fabriek. Een 'echte' romneyloods is gemaakt van een frame met metalen platen. Staat deze loods voor een langere tijd buiten en worden de platen niet of slecht onderhouden dan gaan deze roesten. Dat effect zie je ook bij deze opblaasbare event tent. 

Het achterste gedeelte van de tent (la fabrique) is helaas ook slecht onderhouden. Het voeg-/steenwerk ziet er kapot en verkleurd uit. Daarnaast heeft het oude gebouw zeven grote ramen op een hoogte van 4m. Deze zijn ook volledige bedrukt. Ze zien eruit als robuuste grote ramen die helaas wel in de loop der jaren flink beschadigd zijn.

De opblaabare fabriek heeft in totaal vier deuren. Het publiek kan dus de tent betreden via de drie deuren in de romneyloods of via de feest fabriek.

Offerte aanvraag

Overzicht van evenementen

Een leuk overzicht van evenementen waar onze feestfabriek ingezet is :)

vintage thema
unieke fabriek
ooude romney loods huren
industrieel thema
bunker party
opblaasbare-fabriek
tehcno feest dj huren
personeelsfeest organiseren
tehcno feest(DJ)
Robuuste feestlocatie
Festelijk overkapping voor festivals
Oude fabriek loods (overkapping)

FEESD

Huur deze oude robuste feestfabriek voor je volgende evenement. Binnen heb je een mooie donkere ruimte van 144m². Super gaaf als techno/underground festival area of bouw de tent om tot restaurant, pop-up actie of gave stunt. Met deze tent krijg je zeker aandacht van het publiek en de omgeving. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.