NIEUWSBERICHTEN

Groot studentenfeest mag wel doorgaan in Groningen
Groot studentenfeest mag toch doorgaan

6 november 2020 

Dinsdagavond gaan 446 studenten samen op een veilige manier feesten. Niet zoals ze gewend zijn in de sociëteit, maar veilig vanuit 63 studentenhuizen.

Overzicht van de meest bijzondre kerken ter wereld
Meest bijzondere kerken ter wereld

8 oktober 2020 

Hans Möhler heeft een overzicht gemaakt van de meest bijzondere kerken ter wereld en samengevoegd in een boek. Onze roze opblaasbare kerk kon natuurlijk niet ontbreken!

De Achterhoekse feesttent, geweldig voor een zwarte cross themafeest
De Achterhoekse feesttent

10 september 2020 

We hebben een nieuwe feesttent in het assortiment! Het is een strak gespannen overkapping met bamboepalen. Het doekmateriaal (150m²) is volledige geprint met de prachtige ACHTERHOEKSE VLAG!

Een DJ set voorbereiden op je eigen huis- en tuinfeest (inhaalfeestje Corona)
DJ op je eigen feest

5 augustus 2020 

Koppel de DJ set met een Soundcloud of Tidal (zelfde werking als Spotify) en je kan zelf gaan draaien op je eigen feest. Met een keuze uit ruim 200 miljoen nummers.

Troublespeech, sprekers en debat-wedstrijd op een unieke manier
Buurt-/ flatfeest organiseren

29 april 2020

Geef de allerleukste buurtbewoners een Silent disco hoofdtelefoon, plaats een DJ booth in een woonwijk of voor een flatgebouw en het stille feest kan beginnen!

Troublespeech, sprekers en debat-wedstrijd op een unieke manier
Silent sprekers battle 

23 maart 2020

Deel de Silent disco koptelefoons uit aan het publiek, introduceerd de drie sprekers en laat ze maar beginnen. Geef ze een onderwerp of laat ze helemaal zelf met een verhaal komen.

Troublespeech, sprekers en debat-wedstrijd op een unieke manier
Merchandise en kledinglijn

17 april  2020

Om ons enthousiasme over deze nieuwe tent met jullie te delen hebben we een merchandise en kledinglijn gelanceerd. Bekijk de leukste Achterhoek producten in onze pop-up webshop. 

Tevreden klaten reacties
Tevreden klanten

6 februari 2020

Jan-Willem Nijhuis | Al meerdere Jaren gebruik gemaakt van de silent disco set en elk jaar is het weer een succes! Duidelijk contact van te voren.

NEP-Trouwen voor één dag
Sheltersuit Sleep Out 

24 januari 2020

Wij doen ook mee! Wij nemen voor elke deelnemer van de Shterlsuits Sleep Out een Silent disco hoofdtelefoons mee. Zo komen allemaal zeker de nacht wel door. #Slapen #OudeMarkt #Enschede 

Festiloft (bruiloft festival)
Festiloft | bruiloft-festival

17 november 2019

Organiseer samen met je partner een FESTILOFT. Een bruiloft met een thema dat gebaseerd is op festivals. Hooibalen als banken, leuke foodtrucks, live muziek, decoratie en hilarische attributen. 

Samenloop voor hoop actie (gratis Silent disco sets)
Samenloop voor Hoop

21 mei 2019

Telkens weer verbazen we ons hoeveel er opgehaald kan worden en op welke ludieke manieren dit gedaan word. Kinderen, ouders, verenigingen en collega’s zorgen voor een geweldig evenement. Vanaf nu doen wij ook mee! 

Wandelende Silent disco (stille disco
Wandelende Silent disco

14 mei 2019

Het vooruitstrevende architectenbureau Zijdekwartier heeft samen met een leuke groep een (Silent disco) wandeling door Leiden georganiseerd in samenwerking met het PS|theater.

Aftermovie prachtige bruiloft (buiten, festival thema)
Aftermovie Huwelijksfeest Bas en Madelon

17 augustus 2018

Aftermovie – huwelijksfeest van Bas en Madelon in Hoevelaken. FEESD verhuur had hier de Nachttent, opblaasbare kerk, roze stretchtent en XXL stoel geplaatst. Na de geweldige huwelijksceremonie heeft de band Beethoven er een knalfeest van gemaakt.

Schreeuwlelijk spel huren
Schreeuwlelijk spel

1 mei 2019

Bij het programma van Alles mag op vrijdag van RTL spelen ze regelmatig het spel “Schreeuw lelijk“. Ook dit spel spelen met je gasten/vrienden/collega’s? Huur een aantal Silent disco hoofdtelefoons en sluit een muziekbron aan.

FEESD

Wij verhuren door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco apparatuur. Je kan alleen de apparatuur huren of compleet met een Silent DJ. 

Daarnaast verhuren wij ook unieke feestlocaties. Wij hebben opblaasbaar varken, yellow submarine, nachttent, grijze/roze/XL opblaasbare kerk en meerdere strakke tenten. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.