NIEUWSBERICHTEN

Troublespeech, sprekers en debat-wedstrijd op een unieke manier
Silent sprekers battle 

maart 23, 2020

Deel de Silent disco koptelefoons uit aan het publiek, introduceerd de drie sprekers en laat ze maar beginnen. Geef ze een onderwerp of laat ze helemaal zelf met een verhaal komen.

Tevreden klaten reacties
Tevreden klanten

feb. 6, 2020

Jan-Willem Nijhuis | Al meerdere Jaren gebruik gemaakt van de silent disco set en elk jaar is het weer een succes! Duidelijk contact van te voren.

NEP-Trouwen voor één dag
Trouwen voor één dag

jan. 26, 2020

Het WedAndWalk concept wordt uitgevoerd de mensen van Trouwenvooreendag.nl. Alles is dan geregeld en voorzien. Trouwjurken, kostuums, decoratie en een echte nep ceremonie.

NEP-Trouwen voor één dag
Sheltersuit Sleep Out 

jan. 24, 2020

Wij doen ook mee! Wij nemen voor elke deelnemer van de Shterlsuits Sleep Out een Silent disco hoofdtelefoons mee. Zo komen allemaal zeker de nacht wel door. #Slapen #OudeMarkt #Enschede 

Festiloft (bruiloft festival)
Festiloft | bruiloft-festival

nov. 17, 2019

Organiseer samen met je partner een FESTILOFT. Een bruiloft met een thema dat gebaseerd is op festivals. Hooibalen als banken, leuke foodtrucks, live muziek, decoratie en hilarische attributen. 

Samenloop voor hoop actie (gratis Silent disco sets)
Samenloop voor Hoop

mei 21, 2019

Telkens weer verbazen we ons hoeveel er opgehaald kan worden en op welke ludieke manieren dit gedaan word. Kinderen, ouders, verenigingen en collega’s zorgen voor een geweldig evenement. Vanaf nu doen wij ook mee! 

Wandelende Silent disco (stille disco
Wandelende Silent disco

jun. 14, 2019

Het vooruitstrevende architectenbureau Zijdekwartier heeft samen met een leuke groep een (Silent disco) wandeling door Leiden georganiseerd in samenwerking met het PS|theater.

Schreeuwlelijk spel huren
Schreeuwlelijk spel

nov. 17, 2019

Bij het programma van Alles mag op vrijdag van RTL spelen ze regelmatig het spel “Schreeuw lelijk“. Ook dit spel spelen met je gasten/vrienden/collega’s? Huur een aantal Silent disco hoofdtelefoons en sluit een muziekbron aan.

Aftermovie prachtige bruiloft (buiten, festival thema)
Aftermovie Huwelijksfeest Bas en Madelon

aug. 17, 2018

Aftermovie – huwelijksfeest van Bas en Madelon in Hoevelaken. FEESD verhuur had hier de Nachttent, opblaasbare kerk, roze stretchtent en XXL stoel geplaatst. Na de geweldige huwelijksceremonie heeft de band Beethoven er een knalfeest van gemaakt.

FEESD

Wij verhuren door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco apparatuur. Je kan alleen de apparatuur huren of compleet met een Silent DJ. 

Daarnaast verhuren wij ook unieke feestlocaties. Wij hebben opblaasbaar varken, yellow submarine, nachttent, grijze/roze/XL opblaasbare kerk en meerdere strakke tenten. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Arnhem
Groningensingel 945-9
6835GL Arnhem

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Super apparatuur! We hebben echt genoten, bedankt