Nieuwjaarsfeest in Bentelo

Geschreven door: www.wegdamnieuws.nl

Het Nieuwjaarsfeest in Bentelo heeft dit jaar een bijzondere ‘locatie’. Het wordt namelijk gehouden in een zogeheten opblaaskerk. Het feest wordt georganiseerd door een groepje jongeren uit Bentelo. Jacques Wilmink, één van de organisatoren hierover: “We merken nog steeds dat er vanuit Bentelo en omstreken behoefte is aan een plek in de buurt waar mensen nieuwjaarsnacht samen kunnen komen en een drankje met elkaar kunnen drinken. Het feest wordt nu al een heel aantal jaren georganiseerd en we proberen elk jaar iets te veranderen en verbeteren. Toen we tijdens de voorbereidingen aan het brainstormen waren, kregen we van een aantal goed-meedenkende dames de tip om eens te kijken naar deze tent. We hebben foto’s en filmpjes van deze tent bekeken en waren gelijk heel enthousiast. Het is een keer iets anders dan een witte tent en op alle foto’s en filmpjes die we hebben bekeken was de sfeer geweldig. We willen heel graag een leuk feest organiseren voor voornamelijk de mensen uit Bentelo, Hengevelde, Delden en Beckum. De tent is zoals gezegd een opblaaskerk, een roze tent in de vorm van een kerk.

Het idee van deze tent in vergelijkbaar met een springkussen. De tent is zo’n 12 meter hoog, en dus een gigantische eyecatcher op het plein voor de Pol. Daarnaast hopen we, doordat we de bezoekers meer sfeer bieden, de inkomsten een beetje kunnen verhogen. We hebben de laatste jaren nog altijd volgens het “vrije-gift-pot-principe” kunnen organiseren, wat voor de bezoekers over het algemeen toch goedkoper is dan een gemiddelde avond in een café. Dat vinden we ook belangrijk in deze dure tijden. We hoeven geen winst te maken, als we maar genoeg over houden om het feest volgend jaar weer te organiseren dan zijn we al tevreden. Maar we hopen wel dat de bezoekers er rekening mee houden dat de kosten voor zo’n eendaags feest relatief hoog zijn.” . Al met al is het belangrijkste dat het 1 januari één groot feest wordt in Bentelo!


Bron: www.wegdamnieuws.nl

Feesd. | #opblaaskerk

Een unieke opblaastent op je volgende evenement? Wij verhuren een opblaaskerk door heel Nederland, Duitsland en België. Vraag een gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Recente nieuwberichten 

  • 1001 mogelijkheden in de kerk
  • Mysteryland 2016
  • Solar festival
  • Protestantse gemeente Voorburg

Invalid Displayed Gallery


FEESD bied het volgende aan:

icon4

Silent disco apparatuur

Silent disco huren? Wij bieden vier verhuurmogelijkheden.

icon2

Een Nachttent

Unieke mobiele event locatie, 24 uur per dag donker te maken.

icon3

Een mobiele kerk

12m hoge opblaasbare kerk, 18m lang en 8m breed.

item5

Stretchtenten

Sfeervolle mobiele feestlocatie met mooie bamboepalen.

item6

DJ huren in de buurt

Drive-in show huren in de buurt? Vraag offertes aan bij lokale DJ’s.

 

Offerte aanvragen

Bel. 0545-477153
Mob./Whatsapp 06-83445579
document

 

Grijze kerkRoze kerk

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum van activiteit (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.