DE NACHTTENT

COMPLEET DONKERE FEESTTENT

NACHTTENT DE EVENT TENT DIE ALTIJD DONKER IS .

De nachttent, de unieke, opblaasbare tent die het daglicht niet kan verdragen! Deze evenemententent is 24 uur per dag donker te maken. Het maakt niet uit of het 3 uur ’s nachts of 3 uur ’s middags is. Je kunt op ieder moment leuk spelen met (sfeer)verlichting of je kiest juist voor een gigantische lichtshow. De zwart feesttent is 20 x 10 meter groot en heeft vier in- en uitgangen die afsluitbaar zijn. Er is genoeg plaats voor een podium om leuke shows, dansvoorstellingen of om een dj / band te laten optreden. Daarnaast blijft er ruim plaats over voor een grote groep mensen die uit hun dak kunnen gaan. 
Zonder inrichting kun je 280 mensen (festivalopstelling 445 mensen) uitnodigen in de N8TENT. Plaats je een podium ( 7 x 4 meter ) en een bar ( 2 x 1 meter) dan kun je alsnog 185 gasten laten feesten.


Compleet donkere partytent


 

 

Deze grote partytent is ideaal als festival area, zeker met de nieuwe thema frontjes. Maar de zwarte feesttent is ook perfect inzetbaar bij een verjaardagsfeest, bedrijfsfuif of voor een sfeervol diner ( Diner in the dark ).

 

Bel voor meer informatie : 0545-477153

 

Mobiel / whatsapp. 06-83445578

— NIEUW —

De Nachttent is een geweldige feesttent ! Je hebt een ruimte van 18 bij 8 meter binnen, met vier in- en uitgangen en je kunt de tent helemaal donker maken. Maar toch past de tent niet altijd goed binnen een leuk thema of festivaluitstraling. Daarom hebben we vanaf januari 2017 ook vier frontjes in het assortiment. Dit zijn opblaasbare wanden die precies voor en rondom de entree geplaatst kunnen worden. De thema’s die we hebben zijn; 

  • De graffiti wand
  • De hippie stijl 
  • De Skihut entree
  • ..En een 18+ exemplaar
Feest organiseren? Huur een skihut

Skihut feesttent

Flower Power tent op je festival

Hippie / Flower Power feesttent

Underground party tent

Graffiti partyttent

Vraag een offerte aan

De Nachttent op jou volgende evenement / feest / activiteit? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

De evenemententent is 20 x 10 meter groot en heeft 4 in- en uitgangen die afsluitbaar zijn. Er is zelfs plaats voor een podium om leuke shows, dansvoorstellingen of om een dj / band te laten optreden. Daarnaast blijft er ruim plaats over voor een grote groep mensen die uit hun dak kunnen gaan!Je kan de N8tent zo creatief mogelijk inrichten en is geschikt voor allerlei evenementen. Wil je een leuk verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of een sfeervol diner (Diner in the dark) organiseren? Deze leuke evenementen kunnen allemaal gebeuren in de nachttent! De feesttent is makkelijk en snel te plaatsen en af te bouwen. Het maakt niet uit waar je deze unieke opblaasbare tent wil plaatsen. Bijna elke locatie is mogelijk; Festivals, grasvelden, een pleintje in je buurt, midden in het centrum of zelfs in je eigen achtertuin! Zou het niet ideaal zijn om een Horror night te houden tijdens Halloween? Je kan het verbouwen tot een spookhuis, lekker donker en griezelig. De mensen zullen met grote ogen rondkijken en zich afvragen hoe je het hebt klaargespeeld. Of een Silent Disco… De Silent Disco is heel leuk te combineren met de opblaasbare nachttent. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een avond swingen en feesten. De n8tent is donker, het neemt niet veel plaats in en door de Silent Disco zal er niet worden geklaagd over geluidsoverlast. Je kan het plaatsen in je achtertuin zonder dat je buren komen aankloppen. Misschien denk je er ook aan om een romantisch diner, familie etentje of vriendenavond te houden? Je kan de tent versieren met leuke sfeer- of discoverlichting. Of organiseer een verrassingsfeest! Nodig je vrienden uit, zij zien een tent en denken dat het een normaal feestje wordt, maar ze zullen verrast worden van wat ze te zien krijgen. Denk ook aan een toneelstuk waarbij je een donkere ruimte nodig hebt en wil experimenteren met licht en geluid.

Horror en thriller thema’s zijn al langere tijd bekend binnen allerlei concepten. De welbekende spookhuizen nemen in bezoekersaantallen flink af. Toch blijft de groep thrillseekers, durfals en horror liefhebbers erg groot. Er ontstaan er allerlei nieuwe innovatieve concepten om horror te beleven, bijvoorbeeld in pretparken, films, obstacle runs, paintball, gevangenissen en games. De N8tent is een tent die op allerlei locaties geplaatst kan worden. Zo doende word een “Horror night” op uw locatie mogelijk in een compleet zwarte tent. Op evenementen bied een “Horror experience” een extra beleving voor de bezoekers. Ook een bekende thriller of horror filmvoorstelling biedt gasten een onvergetelijke ervaring in de tent. Tenslotte is een enge film kijken in het donker veel spannender! Dracula, The Exorsist, Scream, Poltergeist en Chucky zijn voorbeelden van zeer geschikte films binnen dit genre. Het feest Halloween biedt ook tal van mogelijkheden in de N8tent. Doordat u al een compleet donkere ruimte heeft, kunt u deze gemakkelijk aankleden voor een angstaanjagende beleving. De N8tent is in mum van tijd omgebouwd tot de spannendste tent van Nederland.

Eten in het donker kan al op een paar plekken in Nederland, maar meestal niet in de buurt. Met een mobiele locatie is de “Dinner in the Dark” overal en voor iedereen mogelijk, zelfs in verste uithoeken van Nederland. Het concept van “Dinner in the dark” is simpel; bezoekers eten in een gehele donkere ruimte. Het eten en drinken is alleen te voelen, te ruiken, te proeven en te bespreken met de andere bezoekers. De mobiele tent is compleet donker te maken en op allerlei verschillende locaties en evenementen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan; een grasveld, centrum van een stad of dorp of in de buurt van uw bedrijf. Wij plaatsen de tent op de voor u gekozen locatie. U heeft zo de vrijheid om vanuit uw eigen restaurant het diner te verzorgen of deze te laten verzorgen. Veel restaurants zijn enthousiast over het concept, maar kunnen deze niet in hun eigen restaurant uitvoeren. Het compleet donker maken van een ruimte vergt veel aanpassingen aan een gemiddeld restaurant. Naast de voor de handliggende ramen, komt er vaak ook licht door voegen of kieren naar binnen.

Een echte blind-date! Het concept spreekt al voor zich; daten in het donker. Een spannende en bijzondere ervaring op dating gebied. Door middel van de nacht tent is het concept op alle mogelijke locaties uit te voeren. De N8tent is van binnen en van buiten zwart en volledig te sluiten, zodat het van binnen helemaal donker is. “Waarom daten in het donker?”. De vrijgezellen onder ons zullen het met ons eens zijn dat we bij een date als eerste naar het uiterlijk kijken. Ons brein maakt binnen luttele seconden een beeld van de ander. Uiterlijk speelt in eerste instantie een grote rol en is bepalend voor het vervolg van de date. Bij een “Dating in the dark” kunnen we enkel een beeld vormen van de stem, door goed te luisteren en jezelf omschrijven. In de praktijk blijkt dat de gesprekken al snel inhoudelijk de diepte in gaan en dat de vrijgezellen elkaar “keuren” op hun complete beleving. Lees meer > 

De donkere feesttent kan ook omgebouwd worden tot bioscoop. We hebben dit ook gedaan voor de nieuwe natuurfilm “Holland – Natuur in de Delta”. De natuurfilm is gemaakt in ontzettend hoge kwaliteit en ze hebben o.a. gebruik gemaakt van camera’s vermomd als eenden en ontzettend snelle drones. De film wordt geen De Nieuwe Wildernis deel 2, maar wordt wel een natuurfilm. Het verhaal van de film wordt verteld vanuit een cultuur-historische context gezien vanuit het perspectief van hoofdpersonages als de zeearend, bever, haas, pimpernelblauwtje en stekelbaars. Het grootste gedeelte van de film is opgenomen bij de Biesbosch. Daar is dan ook de voor-première geweest voor ruim 1000 kinderen. Deze film is vertoond achter het vernieuwde museum van de Biesbosch in onze opblaasbare filmtent.

Offerte aanvraag N8TENT

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Ook interesse in een themawand voor en rondom de ingang van de Nachttent?

Hippie / flower power wand
Graffiti themawand
Skihut themawand
18+ themawand

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.


NACHTTENT  ideale tent als festival area . Bioscoop . Theatervoorstelling . Stille disco area . Thriller thema . Dineren of daten in het donker .

Donkere event locatie huren? Denk aan concepten als; Dinner in the dark, dating in the dark of een thriller / spookhuis thema. Daarnaast kun je ook een blind experience activiteit aanbieden, overdag een gigantische licht / lasershow geven  of de n8tent opbouwen tot bioscoop of theater. De mogelijkheden zijn eindeloos is deze multifunctionele donkere feesttent.