NACHTTENT DE EVENT TENT DIE ALTIJD DONKER IS

Deze evenemententent is 24 uur per dag donker te maken. Het maakt niet uit of het 3 uur ’s nachts of 3 uur ’s middags is. Je kunt op ieder moment leuk spelen met (sfeer)verlichting of je kiest juist voor een gigantische lichtshow. 

De zwart feesttent is 20 x 10 meter groot en heeft vier in- en uitgangen die afsluitbaar zijn. Er is genoeg plaats voor een podium om leuke shows, dansvoorstellingen of om een dj / band te laten optreden. Daarnaast blijft er ruim plaats over voor een grote groep mensen die uit hun dak kunnen gaan. Zonder inrichting kun je +/- 288 mensen uitnodigen (twee personen per vierkante meter). 

De nachttent, de unieke, opblaasbare tent die het daglicht niet kan verdragen!

3D tekening van feestlocatie

Huur een compleet donkere feesttent

Offerte aanvragen

RUIMTE VOOR 288 MENSEN

De evenemententent is 20 x 10 meter groot en heeft vier in- en uitgangen die afsluitbaar zijn. Binnen is de ruimte 18 x 8 meter, oftewel 144m². Genoeg ruimte voor een (dans)voorstelling, tentoonstelling, film première of plaatst in de tent een podium met DJ booth of leuke band. 

Wij hanteren 188 mensen in deze zwarte opblaasbare bunker. Dan zijn we uitgegaan van twee personen per vierkante meter. In de NEN8021 staat zelfs beschreven dat je maximaal vier personen per vierkante meter mag rekenen, oftewel 376 personen.  

Je kan zelf bapelen hoe je de n8tent wilt inrichten. Wil je een groot outdoor verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een sfeervol diner organiseren? Dan is deze tent ideaal. Je kan snel een sfeervolle setting creëren mat wat stoere LED spots of een complete lichtshow. 

Lang Breed Hoog
Afmetingen (buiten) 20m 10m 5,5m*
Afmetingen (binnen) 18m 8m 4,5m
Max aantal mensen 280
underground vibe festival locatie
hippie / flower power themafeest Ski-hut thema

THEMA WANDEN

Wij bieden ook de mogelijkheid om de tent te personaliseren binnen een leuk thema of voor een unieke festivaluitstraling. We hebben drie verschillende themawanden in het assortiment. Dit zijn opblaasbare wanden die precies voor en rondom de entree geplaatst kunnen worden. De thema’s die we hebben zijn; een graffiti wand,  hippie flower power stijl en een skihut entree

De nachttent in combinatie met bijvoorbeeld de graffiti stijl entree creëert direct een rave/underground sfeer op het evenement. Zo kan je de klok rond een geweldige technofuif met organiseren. Het maakt namelijk niet uit of het één uur ‘s-middags is of midden in de nacht is, deze partytent is altijd donker te maken! Dit merk je direct aan de sfeer en de reacties van de bezoekers (sommige mogen we misschien wel ravers noemen).

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen

FOTO'S EVENEMENTEN

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke feesttent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele (feest)area.

Licht-fabriek
Feestlocatie zwart/uniek
Festival organisatie locatie
Nacht burgemeester
Bedrijfsfeest
Helemaal zwart thema
Stoere fuif
Boeken in Amsterdam
Grote partytent huren op locatie
Verhuur tenten
In het bos feesten
Allround DJ's

.... IN HET DONKER 

Who formed us in his own image, and the breath of that universal love which bears and sustains us. And then, my friend.

In my soul and absorb its power, like the form of a beloved mistress, then I often think with longing.

HORRORFEEST

Horror en thriller thema’s zijn al langere tijd bekend binnen allerlei concepten. De welbekende spookhuizen nemen in bezoekersaantallen flink af. Toch blijft de groep thrillseekers, durfals en horror liefhebbers erg groot. Er ontstaan er allerlei nieuwe innovatieve concepten om horror te beleven, bijvoorbeeld in pretparken, films, obstacle runs, paintball, gevangenissen en games. De N8tent is een tent die op allerlei locaties geplaatst kan worden. Zo doende word een “Horror night” op uw locatie mogelijk in een compleet zwarte tent. Op evenementen bied een “Horror experience” een extra beleving voor de bezoekers. Ook een bekende thriller of horror filmvoorstelling biedt gasten een onvergetelijke ervaring in de tent. Tenslotte is een enge film kijken in het donker veel spannender! Dracula, The Exorsist, Scream, Poltergeist en Chucky zijn voorbeelden van zeer geschikte films binnen dit genre. Het feest Halloween biedt ook tal van mogelijkheden in de N8tent. Doordat u al een compleet donkere ruimte heeft, kunt u deze gemakkelijk aankleden voor een angstaanjagende beleving. De N8tent is in mum van tijd omgebouwd tot de spannendste tent van Nederland.

DINNER

Eten in het donker kan al op een paar plekken in Nederland, maar meestal niet in de buurt. Met een mobiele locatie is de “Dinner in the Dark” overal en voor iedereen mogelijk, zelfs in verste uithoeken van Nederland. Het concept van “Dinner in the dark” is simpel; bezoekers eten in een gehele donkere ruimte. Het eten en drinken is alleen te voelen, te ruiken, te proeven en te bespreken met de andere bezoekers. De mobiele tent is compleet donker te maken en op allerlei verschillende locaties en evenementen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan; een grasveld, centrum van een stad of dorp of in de buurt van uw bedrijf. Wij plaatsen de tent op de voor u gekozen locatie. U heeft zo de vrijheid om vanuit uw eigen restaurant het diner te verzorgen of deze te laten verzorgen. Veel restaurants zijn enthousiast over het concept, maar kunnen deze niet in hun eigen restaurant uitvoeren. Het compleet donker maken van een ruimte vergt veel aanpassingen aan een gemiddeld restaurant. Naast de voor de handliggende ramen, komt er vaak ook licht door voegen of kieren naar binnen.

Ssst.. silent disco fuif
eigen feestje organiseren Hoofdtelefoons voor je evenementen

OF EEN SILENT DISCO

De Silent Disco is heel leuk te combineren met de opblaasbare nachttent. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een avond swingen en feesten. De n8tent is donker, het neemt niet veel plaats in en door de Silent Disco zal er niet worden geklaagd over muziekoverlast. Je kan het plaatsen in je achtertuin zonder dat je buren komen aankloppen. Misschien denk je er ook aan om een romantisch diner, familie etentje of vriendenavond te houden? Je kan de tent versieren met leuke sfeer- of discoverlichting. Of organiseer een verrassingsfeest! Nodig je vrienden uit, zij zien een tent en denken dat het een normaal feestje wordt, maar ze zullen verrast worden van wat ze te zien krijgen. Denk ook aan een toneelstuk waarbij je een donkere ruimte nodig hebt en wil experimenteren met licht en geluid.

Lees meer

FEESD

Je bent compleet blind als je deze partytent binnedringt. Zo donker is deze mobiele eventlocatie te maken. Doe je één van de vier deuren open dan heb nog steeds schaduw om je heen om een gaaf te spelen met sfeerverlichting/lichsthows. 

Intersse? We horen graag van je :) 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.