Event met wandeling silent disco

Mobiele Silent disco

Met onze extra sterke silent disco zender heb je een bereik tot +/- 500m. Maar wil je toch nog meer afstand overbruggen of daadkwerlijk rondwandelen met je luisteraars, dan hebben wij ook een mobiele versie.

Geef al je gasten een draadloze koptelefoon en draag zelf de zender en compacte accu bij je. Totaal weegt dit ongeveer 2 kg en kan je het gemakkelijk in een (heup)tas meedragen. Op de zender kan je een audiobestand of muziek afspelen via een smartphone of tablet. Maar we kunnen ook een micrfoon meeleveren waardoor je live verslag kan doen. Denk aan een rondleiding met veel omgevingsgeluiden, een rustiggevende boswandeling met een inspirerende spreker of een hilarisch vrijgezellendag met opdrachten. 

Serious request 3FM Lifeline headphones

Wandelen met hoofdtelefoons

Het Silent disco pakket bestaat uit het aantal draadloze hoofdtelefoons, zender, reserve zender, benodigde bekabeling en extra batterijen. Maar bij de mobiele versie ontvang je ook nog een accu. We hebben een lichte accu (slechts 2kg) die ruim 24 uur spanning geeft. 

Super leuk voor een natuurwandeling, netwerk evenement, bedrijfsrondleiding, stadstour, wandelende theatervoorstelling of andere leuke wandelende activiteit. 

Maar de mobiele versie is niet alleen voor wandelende activiteiten. Misschien wil je wel een Silent disco organiseren op een boot of ergens waar geen stroomvoorziening is. Dan kan je met deze set + accu ruim 24 uur genieten van je eigen Spotify playlist of leuke audiofragmenten. 

Offerte aanvraag

Foto's van wandelingen

Hieronder fotomateriaal van een netwerkactiviteit van een architecten bureau, een theatertour door Leiden en een wandleing met de 3FM Serious lifeline. 

Wandeling met koptelefoons
Mobiel muziek evenement
Koptelefoons tijdens feesten
Spreken tijdens wandelen
Lopen met muziek
Rondlopen geluidsfragementen
Audiotour organiseren
Audiofragmenten organisatie
Muziekfragementen
Silent disco evenementen buiten
Outdoor events
Buiten feesten zonder geluidsoverlast

FEESD

Rondlopen met muziek of leuke audiofragmenten. Geef al je gasten een draadloze hoofdtelefoon en loop een leuke natuurroute, maar een stadswandeling of hop van kroeg-naar-kroeg. Spreek vooraf een audiotour in, inspirerende teksten of kies voor een knallende DJ mix. 

We horen graag van je :)  

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.