Muziekbronnen voor de mini-mixer naar de Stille disco zender
Pokket mixer / mini-mixer / smartphone mengpaneel

Zelf DJ worden binnen een paar minuten

FEESD verhuurd Silent disco apparatuur compleet met Silent DJ en alle benodigde apparatuur, maar ook op basis van verzending. Je krijgt de Silent disco set dan thuis gestuurd via PostNL en na het feest stuur je het pakket weer retour. Je moet dan zelf alleen nog een muziekbron aansluiten. Je kunt kiezen voor een DJ die de muziek verzorgd, maar je kan ook een mp3speler, smartphone, tablet of laptop aansluiten en zelf de muziek regelen.

Je kunt gewoon een playlist maken in Spotify, iTunes of ander programma en het feest kan direct beginnen. Nieuw bij FEESD is de mini Silent disco mixer, hierdoor kun je zelf de DJ zijn. Je sluit twee muziekbronnen aan, bijvoorbeeld twee telefoons, tablets of laptops. Stel je gaat twee smartphones gebruiken en sluit dan de eerste aan op Kanaal A en de andere op Kanaal B. Je opent in de eerste telefoon de Spotify app en op de andere Youtube. Je kunt nu het eerste nummer afspelen van je Spotify lijst. In de tussentijd ga je op Youtube een leuk nummer zoeken, misschien wel een verzoeknummer van het publiek. Als het nummer op kanaal A bijna is afgelopen schakel je over op kanaal B. Via je hoofdtelefoon die je ook aansluit op de mini Silent disco mixer kun je alvast het volgende nummer luisteren.


 

Bekijk de video instructie (01:07 min) youtube-video-uitleg

Werking van de mini Silent disco mixer


Mengpaneel voor mini-jack apparatuur.

MINI MIXER voor de Silent disco verhuur | Mengpaneel voor je smartphone, tablet, laptop, m3speler | Zelf DJ zijn op je feest

Pocketmixer / mini mengpaneel voor de Silent disco apparatuur van FEESD. Je kunt zelf de DJ zijn op je feest, event of activiteit. Verzoekjes snel afspelen, nummer mixen of onderbreken en geluidsfragmenten / samples over de muziek plaatsen. Wil je ook een Silent disco pakket thuis ontvangen? Vraag dan nu een offerte aan.