De Silent disco area

Wil je dat wij de Silent disco area verzorgen? Wij sturen dan een top allround Silent DJ met benodigde apparatuur naar de locatie. Gaat het om een compact/privé feest dan kunnen de gasten gewoon de hoofdtelefoons afhalen bij de DJ. Wil je het groots aanpakken dan kunnen wij ook de bemande uitgifte verzorgen.

Wil je zelf de Silent disco regelen?
Bekijk dan het pakket op basis van verzending >

 

Het basis Silent DJ pakket :

 • Allround Silent DJ
 • DJ Booth (meubel)
 • Compacte verlichting set vanuit het DJ meubel.

Vraag een offerte aan voor je feest, event of andere activiteit. Bij de aanvraag kan je aangeven dat de beschikbare DJ van tevoren telefonisch contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken.


Silent DJ uitgebreid 

Grotere opstelling, meer verlichting en apparatuur. 

 • Allround Silent DJ
 • DJ Booth (meubel)
 • Sfeerverlichting vanuit het DJ meubel
 • Truss constructie achter de DJ met extra verlichting.
 • Playlist op het tweede muziekkanaal.
Compacte Silent DJ drive-in show huren
Compacte Silent DJ drive-in show huren

Extra (sfeer)verlichting

Wij kunnen extra sfeerverlichting regelen die we rondom de DJ booth kunnen opstellen. Wil je iets uitgelicht hebben in de ruimte of in iedere hoek van de locatie een bepaald soort kleur licht of allemaal tegelijkertijd van kleur veranderen.Ga je voor een knallend feest dan kunnen we met de moving heads prachtige lichtshows creëren, uiteraard afgestemd op de muziek.

Extra Silent DJ

Via de draadloze hoofdtelefoon kunnen de bezoekers zelf de volume bepalen maar ze kunnen ook schakelen naar een ander muziekkanaal. Standaard kunnen onze DJ’s een playlist aansluiten op het tweede kanaal. Maar wil je echt een geweldig effect hebben op je feest dan moet je twee live DJ’s hebben in de Silent disco ruimte. Twee verschillende muziekstijlen en onderling de battle wie de meeste luisteraars heeft. Nog meer interactie met het publiek, verschillende dansstijlen tegelijkertijd en genoeg muzikale afwisseling voor iedereen.

Offerte aanvraag

Extra's:
(Sfeer)verlichting
LED schermen
Tweede Silent DJ
Live videoclips
Een live VJ

Aantal hoofdtelefoons

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. mogelijke reiskosten)

Datum (i.v.m. de beschikbaarheid)


Ik wil eerst telefonisch contact met de beschikbare DJ

Aanvullingen
Geef ons meer informatie wat je precies verwacht.

Bijvoorbeeld: soort feest, eventueel thema, opstelling, ongeveer de tijden en andere aanvullingen.

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

LED schermen

In samenwerking met HR Sound kunnen we ook één of meerdere LED schermen rondom de DJ opbouwen. Deze LED schermen zijn ideaal voor : 

 • Slideshow met leuke foto’s
 • Overzicht van de sponsoren. 
 • Videoclips 
 • Sfeerverhogende effecten

HR Sound kunnen de LED schermen met elkaar koppelen. Je kan dus kiezen voor één gigantisch groot scherm of bijvoorbeeld twee schermen en de DJ in het midden. 

Live videoclips

Kies je voor één of meerdere LED schermen in combinatie met de Silent DJ dan kunnen wij live draaien met videoclips. Onze DJ’s hebben een ruim assortiment aan videoclips en andere leuke effecten. 

DJ en VJ

Naast de top allround DJ kan er ook een VJ meekomen. Een VJ regelt de beelden op de LED schermen. Dit kunnen leuke korte clips zijn die perfect bij een bepaald nummer horen of hilarisch zijn. Maar de VJ zorgt vooral d.m.v. gave beelden, overgangen en effecten voor een nog betere sfeer in de Silent disco ruimte.

Bemande uitgave

Kies je voor een kleine opstelling dan kunnen de bezoekers gewoon de draadloze hoofdtelefoons afhalen bij de DJ. Ga je voor een grote opstelling dan kunnen wij ook een fanatiek team meesturen die de complete uitleg/uitgave/inname van de hoofdtelefoons verzorgen.

★★★★★

Hallo Patrick & Twan,
Ja het is mede dankzij de Silent Disco een heel geslaagde, bijzondere avond geworden!
Hartelijke groet, P

★★★★★

Dag Wessel,

We wilden je graag nog even mailen.

Want wat een geweldig en fantastisch feest hebben wij gehad zeg!!! Iedereen praat er na een paar dagen nog steeds over! Want iedereen heeft zoo genoten van het feest! Je wist het allemaal perfect te doen, beginnen met rustig muziek en na de begindans was het echt KNALLEN!
Iedereen deed mee en bleef ook vanaf dat moment op de dansvloer!

Ons feest was echt geslaagd mede door jou! Mensen die zijn gekomen, noemde het het feest van het jaar! En dat was het!!!!

Nogmaals bedankt voor alles en voor het beginnummer!

Groetjes Yoshi en Edith

★★★★

Machtige mooie verjaardag gehad! TOP!!
Sjoerd A. 

★★★★★

Goedemiddag Hans,

Wij hebben heel erg genoten van de Silent Disco, ik denk de grootste verrassing van de avond, zéér goed uitgepakt en voor herhaling vatbaar! Ik heb de dames je mailtje doorgestuurd, ze willen jullie ook bedanken voor de goede samenwerking. 

Wij zetten jullie bovenaan de lijst mochten wij een nieuwe productie op poten zetten waar een Silent DJ mooi bij past.

Met vriendelijke groet en tot in de toekomst, Alex