YELLOW SUBMARINE | FEESTTENT

Deze grote unieke feesttent voor je volgende feest, festival of (bedrijfs)evenement. 

De duikboot lijkt bovenwater te zijn gekomen op je event locatie. Iedereen ziet deze eye-catcher gelijk en heeft direct door dat het een grote onderzeeboot is. Het publiek ziet direct de periscoop, de grote ramen, de propeller, de grote schroeven en het blauwe ronde raam aan de voorkant. Aan de voorzijde heb je twee toegangsdeuren en aan de achterzijde een kleine backstage deur.

Je kan het publiek via de twee deuren binnen laten komen of één gebruiken en de andere afsluiten. Maar je kan ook de tweede toegangsdeur gebruiken als toevoer voor een bar. Plaats de bar binnen, precies voor de ingang en je kan gemakkelijk de bar bevoorraden.   

Zomer feest overkapping

Feesten in een gele duikboot?

Offerte aanvraag 

Ruimte voor 285 mensen

Geef je vrienden, collega’s of de festivalgangers een unieke ervaring en laat ze feesten in een onderzeeboot. Het gele object geeft iedereen al direct een grote glimlach als ze het feestterrein op lopen. 

De onderzeeër is 10 bij 20m groot, binnen heb je een ruimte van 18 x 8 meter (totaal 144m²). Als je twee personen per vierkante meter telt kom je uit op ruim 280 mensen die in de onderzeeboot kunnen feesten.

Lang Breed Hoog
Afmetingen (buiten) 20m 10m 5,5m* 
Afmetingen (binnen) 18m 8m 4,5m
Max aantal mensen 285 

* de schoorstenen komen op 7,5m hoogte.

OFFERTE AANVRAGEN

Aanvraag

Foto's evenementen

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke feesttent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele (feest)area.

Sfeervol optreden
Bijzondere tent
Marine thema
Duikboot huren
Onderzeeboot boeken
Overkapping huren
Opblaasbare feesttent
Gele duikonderzeeër
Unieke party-tent
Event tenten
NOPOP Festival (Bant)
Kinder feest

FEESD

Deze gele onderzeeboot is een geweldige feesttent voor je bedrijfevenement, festival of privé feest. Door de opvallende kleur en uitnodigd design komt iedereen een kijkje nemen in de onderzeeër. 

Kijk ook eens naar onze andere grote partytenten of onze Silent disco verhuur mogelijkheden. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.