De Silent Disco verhuurder

Ben je al eens naar een feestje geweest waar de muziek niet aanstond? Als je wat tegen je vrienden wou zeggen, moest je schreeuwen om boven de muziek uit te kunnen komen. Bovenop je kater, heb je ook nog eens hoofdpijn van de te luide muziek. Bij het huren van een Silent Disco apparatuur, zal je deze problemen niet meer ervaren op jouw feestjes!

Silent Disco, de stille disco waar je alleen maar positieve reviews over zult ontvangen! Silent Disco wordt verhuurd met een draadloze hoofdtelefoon voor iedere aanwezige. Je kan het volume zelf bepalen en je muziekstijl zelf kiezen. Want wie heeft nu nog dezelfde muziekstijl als zijn/haar opa?

Iedereen zal tevreden zijn en de DJ zal niet meer lastiggevallen worden met aanvragen voor een plaat. De muziek is van goede kwaliteit en het is eenvoudig te koppelen aan het geluidssysteem. Voor het gebruik van dit apparatuur is geen basiskennis vereist en daarbovenop is het ook nog eens voordelig. Silent Disco is niet alleen beschikbaar in disco’s, maar kan ook gebruikt worden op verjaardagsfeestjes, homeparty’s en pensioenfeestjes. Geen gezeur meer over de foute muziek, ieder kan zijn eigen stijl kiezen en hiervan genieten.

Je opa geeft een verjaardagsfeest om zijn 80ste verjaardag te vieren. Hij heeft liever dat hij praat met de gasten, maar zijn jonge kleinkinderen willen toch losgaan op de muziek. Hij schaft Silent Disco aan en heeft hier geen last meer van. Opa heeft geen last van hoofdpijn en hij heeft het compleet naar zijn zin, zijn kleinkinderen hebben het ook naar hun zin. Ook jongeren zijn helemaal weg van dit systeem. De muziek waar sommige jongeren naar luisteren, hebben ouderen niet graag. Met Silent Disco is dit probleem zo opgelost!

Vergeet geluidsoverlast maar, met Silent Disco is dat onmogelijk. Je kunt compleet uit je dak gaan, zonder dat de omgeving daar last van heeft. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de politie die op zou kunnen komen dagen wegens geluidsoverlast en je kunt de hele nacht door feesten.

 

Offerte aanvragen

Bel. 0545-477153
Mob./Whatsapp 06-83445579
document

 

Pakket op basis van verzending
Compleet met Silent DJ
Mobiele silent disco

Aantal draadloze hoofdtelefoons

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

 

Silent disco verhuring door heel Nederland, dus ook in..

Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Breda, Groningen, Enschede, Tilburg, Noor-Holland, Den Bosch, Amstelveen, Leiden, Den Helder, Deventer, Hengelo, Almelo, Alphen aan de Rijn, Gelderland, Overijssel, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Breda, Groningen, Enschede, Tilburg, Noor-Holland, Den Bosch, Amstelveen, Leiden, Den Helder, Deventer, Hengelo, Almelo, Alphen aan de Rijn, Gelderland, Overijssel…..