COVID-19 | CORONA-VIRUS

Een reserving die niet kan doorgaan vanwege het corona-virus is bij ons last-minute en kosteloos te annuleren.

Mag een Silent disco tijdens Corona? Ja, een Silent disco mag tijdens corona. Je ontvangt de hoofdtelefoons met zenders en de benodigde bekabeling via PostNL. De eerste werkdag na de activiteit moet het pakket weer afgegeven worden bij een lokale PostNL locatie.

Je mag een Silent disco organiseren met je eigen huishouden. Dit geldt ook voor een studentenhuis. Daarnaast mag je maximaal drie personen extra uitnodigen. Exclusief kinderen tot en met 12 jaar.

Een mondkapje is niet verplicht maar staat wel super leuk met een hoofdtelefoon. Als laatst en niet geheel onbelangrijk, als je alcohol wil kopen dit kan maar tot 20:00 uur in de winkels ;)


Heb je een boeking bij ons staan voor één van onze feesttenten of Silent disco apparatuur. Dan staat deze boeking uiteraard gewoon bij ons genoteerd. Stel de maatregelen worden toch verlengd dan kan je met ons in overleg voor een nieuwe datum of kosteloos annuleren.

Onze Silent disco hoofdtelefoons worden bij retournering compleet gereinigd met (70% isopropylalkohol). Vervolgens gaan ze 72 uur niet in de verhuur.

FEESD

Hopelijk zijn we snel van het corna-virus af! Veel gezondheid gewenst en hopelijk kunnen we snel weer met elkaar feesten :)

Met vriendelijke groet, Team Feesd  

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

We new friendsSitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.