COMPLEET DONKERE EVENEMENTENLOCATIE HUREN

De evenemententent die 24 uur donker is .

Het grootste voordeel; je kunt de nachttent op ieder moment van de dag donker maken. Is het nu 3 uur ’s nachts of 3 uur ’s middags, de n8tent is altijd donker.

De evenemententent is minstens 20 x 10 meter groot en heeft 4 in- en uitgangen die afsluitbaar zijn. Je kan de nachttent zo creatief mogelijk inrichten en het is bruikbaar voor allerlei evenementen, feest, festivals en andere activiteiten. Wil je een leuk verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of een sfeervol diner organiseren? Deze leuke evenementen kunnen allemaal gebeuren in deze compleet donkere feesttent. Het maakt niet uit waar je deze unieke opblaasbare tent wil plaatsen. Bijna elke locatie is mogelijk; Festivals, grasvelden, een pleintje in je buurt, midden in het centrum of zelfs je eigen achtertuin!

Zou het niet ideaal zijn om een Horror night te houden tijdens Halloween? Je kan het verbouwen tot een spookhuis, lekker donker en griezelig. De mensen zullen met grote ogen rondkijken en zich afvragen hoe je het hebt klaargespeeld. Of een Silent Disco… De Silent Disco is heel leuk te combineren met de opblaasbare n8tent. Iedereen is de disco wel gewoon en wil eens wat verandering. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een avond swingen en feesten! De nachttent is donker, het neemt niet veel plaats in en door de Silent Disco zal er niet worden geklaagd over geluidsoverlast. Je kan het plaatsen in je achtertuin zonder dat je buren komen aankloppen.

Misschien denk je er ook aan om een romantisch diner, familie etentje of vriendenavond te houden? Je kan de tent versieren met leuke discolichten of romantische, mysterieuze kaarsjes. Of organiseer een verrassingsfeest! Nodig je vrienden uit, zij zien een partytent en denken dat het een normaal feestje wordt, maar ze zullen verrast worden van wat ze te zien krijgen. Denk ook aan een toneelstuk waarbij je een donkere ruimte nodig hebt en wil experimenteren met licht en geluid. Met de nachttent is dit geen probleem! Het kan allemaal! Laat je fantasie op de vrije loop! Bedenk de gekste, leukste, onvergetelijke evenementen en organiseer ze in deze donkere event locatie.

Feesd. | #n8tent

Een unieke opblaastent op je volgende evenement? Wij verhuren een opblaaskerk door heel Nederland, Duitsland en België. Vraag een gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Recente nieuwberichten 

  • 1001 mogelijkheden in de kerk
  • Mysteryland 2016
  • Solar festival
  • Protestantse gemeente Voorburg

Invalid Displayed Gallery


FEESD bied het volgende aan:

icon4

Silent disco apparatuur

Silent disco huren? Wij bieden vier verhuurmogelijkheden.

icon2

Een Nachttent

Unieke mobiele event locatie, 24 uur per dag donker te maken.

icon3

Een mobiele kerk

12m hoge opblaasbare kerk, 18m lang en 8m breed.

item5

Stretchtenten

Sfeervolle mobiele feestlocatie. Op +40 manier op te bouwen.

item6

DJ huren in de buurt

Drive-in show huren in de buurt? Vraag offertes aan bij lokale DJ’s.

 

Offerte aanvragen

Bel. 0545-477153
Mob./Whatsapp 06-83445579
document

 

Grijze kerkRoze kerk

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. reiskosten)

Datum van activiteit (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Ja ik ontvang graag de nieuwsbrief.
We sturen maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.