Zoek je een feesttent in Bronkhorst? Wil je Silent disco apparatuur reserveren of een DJ boeken? FEESD verhuurd door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco concepten en mobiele evenementen locaties (event area’s).


 

Wij leveren ook Stretchtenten in Bronkhorst

Wij zijn ook een stretchtent leverancier en plaatsen deze design tenten op locatie. De ondergrond maakt vrijwel niet uit; gras, zand, asfalt, onregelmatig of schuin de stretchtenten kunnen vrijwel overal geplaatst worden.

We kunnen in overleg met jou bepalen hoe de stretchtent opgebouwd gaat worden. Wil je de tent aan alle kanten toegankelijk maken, achterin het doek strak naar beneden waar je een DJ of band laat spelen of wil je misschien twee gedeeltes laag naar de grond vanwege kou, wind of de omgeving. Het kan allemaal met onze 10 x 15m grote en sfeervolle partytenten. We beschikken over roze en beige exemplaren. Tevens leveren we de stretch tenten, ook wel bedoeïenentent of shelter tenten genoemd, niet met (lelijke) metalen stangen maar met prachtige bamboe palen.

Stretchttent


 

Opblaasbare kerk ( BlowUpChurch ) 

Wil je echt een opvallende event area op je feest, tijdens een activiteit of festival in Bronkhorst. dan dacht je waarschijnlijk nog niet aan een opblaaskerk! Deze kerk gevuld met lucht is 12m hoog (de toren), 18m lang en 8m breed. Binnenin is dus voldoende ruimte voor 100-150 mensen. Je kunt een podium achterin de kerk plaatsen voor een allround DJ / gezellige band, een bar aan de zijkant of plaatst stoelen en creëer een unieke voorstelling of trouw locatie.

De mobiele kerk is o.a. bekend van Mysteryland, Freshtival, Wildness, Solar weekend, BNN en RTL4. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk niet alleen aan festivals, evenementen en feesten. Maar de tent is ook inzetbaar voor kerkelijke activiteiten, zo kun je ons ieder jaar vinden bij de activiteiten van de protestantse gemeente Voorburg.
“recensie


Roze kerk op je evenement

De opblaaskerk is een opvallende tent, echt een highlight op je event. Maar we hebben deze opblaasbare tent ook in het roze, precies dezelfde constructie als haar broer maar dan een ontzettend opvallende kleur… mooi roze is niet lelijk!

 Tel. 0545- 477153 


eetwagen hurenTop 10 Foodtrucks in Nederland

Onze Top 10 Foodtrucks in Nederland. Een mooie verzameling foto’s van de mobiele eetwagens die rondrijden in ons land. De trucks zijn veel te vinden op festivals/feesten en bereiden het lekkerste eten/drinken. Lees meer


DJ huren in de buurt

Ben je een feest aan het organiseren in Bronkhorst? Nog opzoek naar een allround DJ? FEESD heeft een offerte systeem gebouwd voor het vinden van de geschikte DJ voor jou feest. Vul je contactgegevens in en omschrijf je feest, vervolgens gaat ons offerte systeem opzoek naar beschikbare DJ’s in jou regio. Vervolgens heb je direct één op één contact met de beschikbare drive-in show.


 

Wil je in Bronkhorst Silent disco apparatuur huren?

Wij verhuren door heel het land Silent disco apparatuur, dus ook in Bronkhorst. FEESD bied vier mogelijkheden: (1) op basis van verzending (2) compleet met Silent DJ (3) muziek op wielen (4) Disco in een rugzak.

  • Op basis van verzending | Je ontvangt van ons het Silent disco pakket in thuis, op je werk of op een PostNL afhaalpunt geleverd. Na verzending ontvang je van ons het Track&Trace nummer en kun je via PostNL het pakket volgen. Je hebt dan alles in huis om een stil feest te organiseren. Je moet zelf alleen nog één of twee muziekbron(nen) aansluiten, bijv: mp3speler, smartphone, tablet, laptop, mengpaneel met DJ etc.
  • Compleet met Silent DJ | Allround Silent DJ met meubel (dj booth) en compacte verlichtingsset.
  • Muziek op wielen | Dit pakket bestaat uit een omgebouwde Engelse kinderwagen met Silent disco en DJ apparatuur. De allround DJ loopt dus altijd mee met de muziek. Denk aan een kroegentocht, rondleiding, tour door de binnenstad of een andere wandelende activiteit.
  • Disco in een rugzak | Dit pakket verzenden we ook via de post. Maar bij dit pakket leveren we ook een backpack (rugzak). In deze backpack zit een accu, omvormer en lader. Je hoeft alleen nog maar één of twee muziekbron(nen) aan te sluiten en het mobiele feest kan beginnen.

prijsaanvraag


 


Mysteryland, Solar weekend en Freshtival


Feesttent huren in Bronkhorst

Bij FEESD verhuren wij alleen maar unieke partytenten, geen normale en vaak saaie feesttenten maar speciaal ontworpen mobiele event area’s. Wij beschikken over verschillende stretch- en opblaasbare tenten:

  • Opblaasbare kerk | 18m lang, 8m breed en de toren komt op 12m hoogte.
  • Mobiele roze kerk | Zelfde design maar dan helemaal roze.
  • Nachttent | De feestttent die helemaa donker te maken is.
  • Stretchtenten | 10 x 15m groot in twee kleuren; roze en beige.[maps]


.