LED scherm huren

SILENT DISCO + SILENT DJ  

Wij zorgen voor de Silent disco hoofdtelefoons + een top allround Silent DJ met de benodigde apparatuur, DJ booth (meubel) en verlichting.

Gaat het om een knus en klein(er) feest dan kunnen de gasten gewoon de hoofdtelefoons afhalen bij de Silent DJ. Wil je het groots aanpakken dan kunnen wij ook de bemande uitgifte en inname van de hoofdteelfoons verzorgen. 

Offerte aanvraag

Feesten met hoofdtelefoons


Zelf de muziek regelen op je feest? 
Je kan ook alleen onze Silent disco apparatuur, je krijgt het dan voor de boekingsdatum thuis of op locatie geleverd en je kan zelf een playlist aansluiten, mengpaneel of microfoon. Huur alleen de apparatuur   Silent feestdj boeken voor je feest


Het basis silent DJ pakket

▪  Allround en ervaren Silent DJ
 
▪  DJ Booth (meubel)

▪ Compacte verlichtingset vanuit de DJ booth

Vraag een offerte aan voor je feest, event of andere activiteit. Bij de aanvraag kan je aangeven dat de beschikbare DJ van tevoren telefonisch contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken.  

Boek event-dj


Silent DJ pakket uitbereiden

Het basis Silent DJ pakket kunnen we flink uitbereiden. Neem contact met ons op en je krijgt rechstreeks contact met de allround beschikbare Silent DJ('s). 

▪  Meerdere DJ's tegelijkertijd 
▪  LED schermen 
▪  Live videoclips 
▪  Extra sfeerverlichting in de feestlocatie 
▪  Grote trussconstructies rondom de dansvloer  

Neem contact op met een Silent DJ

Contact met DJ

Extra (sfeer) verlichting

Wij kunnen extra sfeerverlichting regelen die we rondom de DJ booth kunnen opstellen. Wil je iets uitgelicht hebben in de ruimte of in iedere hoek van de locatie een bepaald soort kleur licht of allemaal tegelijkertijd van kleur veranderen.Ga je voor een knallend feest dan kunnen we met de moving heads prachtige lichtshows creëren, uiteraard afgestemd op de muziek.  

Extra verlichting op evenementen locaties

Extra Silent DJ

Via de draadloze hoofdtelefoon kunnen de bezoekers zelf de volume bepalen maar ze kunnen ook schakelen naar een ander muziekkanaal. Standaard kunnen onze DJ’s een playlist aansluiten op het tweede kanaal. Maar wil je echt een geweldig effect hebben op je feest dan moet je twee live DJ’s hebben in de Silent disco ruimte. Twee verschillende muziekstijlen en onderling de battle wie de meeste luisteraars heeft. Nog meer interactie met het publiek, verschillende dansstijlen tegelijkertijd en genoeg muzikale afwisseling voor iedereen.  

Hoofdtelefoons op je feestje

LED schermen

In samenwerking met HR Sound kunnen we ook één of meerdere LED schermen rondom de DJ opbouwen. Deze LED schermen zijn ideaal voor :  

▪  Slideshow met leuke foto’s 
▪  Overzicht van de sponsoren.  
▪  Videoclips Sfeerverhogende effecten 

HR Sound kunnen de LED schermen met elkaar koppelen. Je kan dus kiezen voor één gigantisch groot scherm of bijvoorbeeld twee schermen en de DJ in het midden. 

LED scherm voor video fragmenten fuiven

Live videoclips

Kies je voor één of meerdere LED schermen in combinatie met de Silent DJ dan kunnen wij live draaien met videoclips. Onze DJ’s hebben een ruim assortiment aan videoclips en andere leuke effecten.

DJ en VJ

Naast de top allround DJ kan er ook een VJ meekomen. Een VJ regelt de beelden op de LED schermen. Dit kunnen leuke korte clips zijn die perfect bij een bepaald nummer horen of hilarisch zijn. Maar de VJ zorgt vooral d.m.v. gave beelden, overgangen en effecten voor een nog betere sfeer in de Silent disco ruimte.

Bemande uitgave

Kies je voor een kleine opstelling dan kunnen de bezoekers gewoon de draadloze hoofdtelefoons afhalen bij de DJ. Ga je voor een grote opstelling dan kunnen wij ook een fanatiek team meesturen die de complete uitleg/uitgave/inname van de hoofdtelefoons verzorgen.

★★★★★

Yoshi en Edith 

Dag Wessel, We wilden je graag nog even mailen. Want wat een geweldig en fantastisch feest hebben wij gehad zeg!!! Iedereen praat er na een paar dagen nog steeds over! Want iedereen heeft zoo genoten van het feest! Je wist het allemaal perfect te doen, beginnen met rustig muziek en na de begindans was het echt KNALLEN! Iedereen deed mee en bleef ook vanaf dat moment op de dansvloer! Ons feest was echt geslaagd mede door jou! Mensen die zijn gekomen, noemde het het feest van het jaar! En dat was het!!!! Nogmaals bedankt voor alles en voor het beginnummer! Groetjes Yoshi en Edith

★★★★★

Alex

Goedemiddag Hans, Wij hebben heel erg genoten van de Silent Disco, ik denk de grootste verrassing van de avond, zéér goed uitgepakt en voor herhaling vatbaar! Ik heb de dames je mailtje doorgestuurd, ze willen jullie ook bedanken voor de goede samenwerking. Wij zetten jullie bovenaan de lijst mochten wij een nieuwe productie op poten zetten waar een Silent DJ mooi bij past. Met vriendelijke groet en tot in de toekomst, Alex

FEESD

Wil je een stil feest organiseren voor je volgende activiteit, stunt, privé feest of festival? Boek dan één, twee of zelfs drie Silent DJ's via FEESD! 

Voor grote evenementen maar ook voor kleine tuin/-woonkamerfeesten :) 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.