Mobiele Silent disco

Wandeling door Leiden | Mobiele Silent disco

Het vooruitstrevende architectenbureau Zijdekwartier heeft samen met een leuke groep een wandeling door Leiden georganiseerd in samenwerking met het PS|theater


Bekijk de video >  Bekijk meer foto’s >


 

Silent disco wandeling
Wandeling met een hoofdtelefoon
Wandelende Silent disco
Wandelende mobiele stille disco

Recente nieuwsberichten


 

‘Oefentrouwen’ in grote roze kerk tijdens Dordrecht Pride

Met wie trouw jij zaterdag 16 september in onze knalroze kerk? Echte trouwambtenaren trouwen jou en je vriend of vriendin voor 1 dag, een huwelijk dat automatisch na 24 uur weer wordt ontbonden, hoe leuk is dat?!

Silent disco pannakooi

Een pannakooi is een geweldige Silent disco area. De kooiconstructie van metaal zorgt voor een leuke scheiding tussen de omstanders en de Silent disco feestgangers. Een leuk schouwspel met vals meezingende mensen, leuke dansmoves en hilarische momenten.

Studentenfeest in een opblaasbare kerk

Studentenfeest | Rosé, cava, pulled pork, sushi en verse burgers… Het klinkt als de catering van een elitaire bruiloft. Toch zijn het meer dan duizend studenten uit het hele land die op 5 mei tijdens Hemelvaart en Bevrijdingsdag groot feest vieren op de sportvelden bij Longa.

Schreeuwlelijk woordenlijst (81 stuks)

Huur bij ons de draadloze hoofdtelefoons voor het schreeuwlelijk spel en ontvang een lijst met ruim 81 perfecte schreeuwlelijk woorden.

MIC is onderweg naar het Europees Parlement in Brussel

De microfoon teddybeer 🐻 gaat voor het eerst over de grens. Hij is onderweg naar het Europees Parlement in Brussel. Hij mag daar in samenwerking met een geweldige spreker verslag doen. We zijn benieuwd!

De leukste microfoon van Nederland!

Mic de teddybeer is 100% de leukste en meest vriendelijke microfoon ooit ! Zijn volledige naam is Microphone, maar iedereen noemt hem Mic. Deze schattige teddybeer deelt jouw verhaal met het hele publiek. Mic is namelijk voorzien van een ingebouwde microfoon.

Hoeveel ruimte voor een feest?

Je hebt een geweldige lijst met vrienden, collega’s en familieleden die je wilt uitnodigen voor je feest. Maar hoeveel ruimte heb je precies nodig? Wil je een feesttent huren of nodig je de gasten uit in een feestzaal? Wij krijgen regelmatig de vraag hoeveel ruimte je nodig hebt voor een feest. Daarom hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt.

Wat doet die grote roze kerk op de Markt?

De kerk is groot en valt enorm op door zijn roze kleur. Maar waar hebben we die tint roze eerder gezien? Op de bordjes van het Delft Fringe Festival!

Haal alles uit het varken!

Dikke kans dat je vandaag iets hebt gebruikt waarin varken zit verwerkt. Heb je je tanden gepoetst? Check! In tandpasta zit varken. Haartjes gewassen? Bam! Ook in shampoo zit onze roze vriend. Van een beetje varken kunnen wel zo'n 187 producten gemaakt. En dus niet...

Dr. FeelGood band

Dr. Feelgood Een kwartet muziekvrienden die ervoor kiezen om muziek te maken in zijn meest zuivere vorm; terug naar de basis; akoestisch en dat betekent …..het pure muziekgevoel!!

Sitemap | 243 stemmen | Score 4.8 van de 5 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Saar | Het was een geweldig feest, bedankt. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75