Mobiele Silent disco

Wandeling door Leiden | Mobiele Silent disco

Het vooruitstrevende architectenbureau Zijdekwartier heeft samen met een leuke groep een wandeling door Leiden georganiseerd in samenwerking met het PS|theater


Bekijk de video >  Bekijk meer foto’s >


 

Silent disco wandeling
Wandeling met een hoofdtelefoon
Wandelende Silent disco
Wandelende mobiele stille disco

Recente nieuwsberichten


 

Hoeveel ruimte voor een feest?

Je hebt een geweldige lijst met vrienden, collega’s en familieleden die je wilt uitnodigen voor je feest. Maar hoeveel ruimte heb je precies nodig? Wil je een feesttent huren of nodig je de gasten uit in een feestzaal? Wij krijgen regelmatig de vraag hoeveel ruimte je nodig hebt voor een feest. Daarom hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt.

Haal alles uit het varken!

Dikke kans dat je vandaag iets hebt gebruikt waarin varken zit verwerkt. Heb je je tanden gepoetst? Check! In tandpasta zit varken. Haartjes gewassen? Bam! Ook in shampoo zit onze roze vriend. Van een beetje varken kunnen wel zo'n 187 producten gemaakt. En dus niet...

Schreeuwlelijk woordenlijst (81 stuks)

Huur bij ons de draadloze hoofdtelefoons voor het schreeuwlelijk spel en ontvang een lijst met ruim 81 perfecte schreeuwlelijk woorden.

Rolstoel verhuur met een knipoog

“Ik verhuur rolstoelen met een knipoog”, zegt Wessel Bottenberg, de eigenaar van het verhuurbedrijf Feesd. We maken niks belachelijk, we laten mensen juist op een ludieke wijze kennis maken met het rolstoelgebruik.

Nachtcultuur in Woerden

De “Pink Church” was de mobiele festival area tijdens #NC16, oftewel het evenement Nachtcultuur in Woerden. Bekijk foto’s van het event of bekijk de timelaps video die gemaakt is vanaf de ‘echte’ kerk in Woerden.

Wat doet die grote roze kerk op de Markt?

De kerk is groot en valt enorm op door zijn roze kleur. Maar waar hebben we die tint roze eerder gezien? Op de bordjes van het Delft Fringe Festival!

Layer programma (Varkenstent)

We hebben een programma gebouwd waarmee een voorbeeld kan maken hoe de varkenstent er op locatie uit gaat zien — Probeer het nu zelf !

De leukste microfoon van Nederland!

Mic de teddybeer is 100% de leukste en meest vriendelijke microfoon ooit ! Zijn volledige naam is Microphone, maar iedereen noemt hem Mic. Deze schattige teddybeer deelt jouw verhaal met het hele publiek. Mic is namelijk voorzien van een ingebouwde microfoon.

Mobiele Silent disco

De drager van de rugzak is tevens de DJ. Hij of zij kan één of twee muziekbron(nen) aansluiten en iedereen met een hoofdtelefoon kan de wandelende DJ volgen. De wandelende DJ kan een smartphone, tablet of mp3speler aansluiten. Tussendoor kunnen er verzoekjes worden toegevoegd of je zet een Spotify playlist op shuffle.

Drie nieuwe tenten aan het schetsen.

Drie nieuwe tenten aan het ontwerpen.. (als je dit ontwerpen mag noemen).. Binnenkort meer informatie. Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief, Facebook, Twitter of Instagram account.

Sitemap | 243 stemmen | Score 4.8 van de 5 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Saar | Het was een geweldig feest, bedankt. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75