Silent disco op je volgende evenement .

Helemaal los gaan met de stille disco op een feest / evenement, of gebruik de hoofdtelefoons tijdens een rondleiding, presentatie of voorstelling.

 

Wij bieden kwaliteitsentertainment op gebied van DJ’s, drive-in shows, sfeerverlichting / lichtshows en mobiele event locaties. Maar we zijn in de entertainment wereld vooral bekend met onze Silent disco verhuur.

Op basis van verzending

Regel de Silent disco zelf

De stille disco zelf verzorgen? Wij leveren de apparatuur dan per post. Het is een gemakkelijk plug-and-play systeem, iedereen kan het dus gemakkelijk installeren. Daarnaast leveren we een duidelijke handleiding en kun je instructievideo’s online bekijken.

De installatie duurt maar een paar minuten, een echt plug-and-play systeem! 

Het pakket op basis van verzending bestaat uit ; het aantal draadloze hoofdtelefoons, zender + reserve exemplaar, benodigde bekabeling voor het verbinden van één of twee muziekbronnen en reserve batterijen. Daarnaast leveren we als enige aanbieder van Nederland ook twee extra amplifiers of mini-mixer. Deze zorgen voor een nog betere geluidskwaliteit en de volume kan hoger. Het publiek kan zelf de volume bepalen op de hoofdtelefoons. Dankzij de amplifiers kun je ook gemakkelijk een USB stick, SD kaart en twee microfoons aansluiten.

Complete Silent disco

Silent DJ met apparatuur

De Silent area door ons laten verzorgen? Dit pakket bestaat uit; het aantal koptelefoons, een allround Silent DJ met DJ booth (meubel), compacte sfeerverlichting / lichtshow en eventueel met bemande uitleg/uitgave/inname van de koptelefoons. Onze allround DJ’s voldoen allemaal aan de DJ checklist . We bespreken altijd alles zorgvuldig door, o.a. indeling van het feest / de activiteit, de locatie, mogelijk thema, soorten muziekstijl(en), verzoekjes en andere toevoegingen.
Mobiele versies

Mobiele Silent disco mogelijkheden

FEESD levert ook mobiele stille disco mogelijkheden, als enige van Nederland. De zender loopt dan mee met het publiek, je kunt het dan gemakkelijk gebruiken bij een rondleiding, kroegentocht, vrijgezellenfeest, wandeling, theatertour etc. We hebben twee mogelijkheden, namelijk : muziek op wielen en de disco in een rugzak. Muziek op wielen ▷ : onze allround feestdj loopt achter een omgebouwde Engelse kinderwagen, in deze kinderwagen zit de DJ apparatuur gebouwd samen met een zender en een accu. De DJ draait dus vanuit de kinderwagen en loopt mee met het publiek. Disco in een rugzak ▷  : Dit pakket wordt ook per post verzonden. Alle benodigde apparatuur met accu zit ingebouwd in de rugzak. Aan de rugzak zit een kabel waar je een muziekbron kunt aansluiten, bijvoorbeeld een tablet, smartphone of mp3speler. Je kunt ook nog een tweede muziekbron aansluiten, de luisteraars kunnen dan kiezen naar welke muziekbron ze gaan luisteren.

Meer informatie?

Bel ons: 0545-477153

Mobiel / Whatsapp: 06-83445578

punt  Verhuur door heel Nederland

punt  Vier verhuur mogelijkheden

punt  Extra equalizers (amplifiers)

punt  Standaard twee kanalenfunctie

Nu ook een mini mixer huren.

Silent disco offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte ontvangen van:

Apparatuur op basis van verzending
Compleet met Silent DJ
Disco in een rugzak
Muziek op wielen (de kinderwagen)

Aantal draadloze hoofdtelefoons


Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Locatie (i.v.m. verzend/- reiskosten)

Datum (i.v.m. beschikbaarheid)

Omschrijving activiteit / evenement

Invalid Displayed Gallery


Veel gestelde vragen

Antwoord op veel gestelde vragen bij het huren van Silent disco apparatuur.

Kan ik zelf de apparatuur installeren? Is het ingewikkeld om te doen?

Het pakket per post moet je inderdaad zelf installeren. Het installeren van de zender duurt maar een paar minuten, het is een echt plug-and-play systeem. Voordat wij het pakket opsturen vragen wij welke muziekbron(nen) je wilt gebruiken. Je ontvang van ons een handleiding en we zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wat is het bereik van de zender?

Je kunt uitgaan van +/- 150 meter vanaf de zender. Wil je grotere afstanden afleggen dan kun je ook denken aan de mobiele versies; muziek op wielen en de disco in een rugzak.

Hoe kan ik de Silent disco reserveren?

Telefonisch of per mail kun je de boeking reserveren. We adviseren om dit tijdig te doen om er zeker van te zijn dat we de apparatuur nog beschikbaar hebben.

Hoe is de kwaliteit van de hoofdtelefoons en de zender?

Wij gebruiken de meest verhuurde hoofdtelefoons in dit segment (bekijk ons fotoablum). Aan de zijkant kun je kiezen tussen de twee kanalen (als ze beide zijn aangesloten) en kan de drager de volume aanpassen. Daarnaast zijn de hoofdtelefoons op maat te verstellen en kun je gemakkelijk de batterijen vervangen. Als je geen mengpaneel gebruikt kunnen we ook equalizers meesturen, deze zorgen voor een nog betere geluidskwaliteit.

Hoelang gaan de batterijen van hoofdtelefoons mee?

De batterijen gaan ongeveer 20 uur mee. Daarnaast leveren we altijd voldoende extra batterijen voor de zekerheid. Deze zijn eenvoudig zelf te vervangen.

Als ik het pakket per post wil huren, wanneer ontvang ik deze dan?

Je ontvang het pakket 1-2 dagen voor de boekingsdatum. Mocht de verzending mis gaan of hebben we de apparatuur niet tijdig beschikbaar dan komen we het persoonlijk afleveren.

Moet ik het direct daarna retourneren?

De eerste werkdag na de activiteit, evenement of feest moet het pakket geretourneerd worden via PostNL. In de offerte staat beschreven wat de prijs is voor het retourneren. Dit bedrag moet rechtstreeks bij het PostNL filiaal worden voldaan.

Moet ik borg betalen?

Nee, bij ons hoef je geen borg te betalen. We werken met een huurovereenkomst en betaling vooraf.

Silent koptelefoon verhuur . twee muziekkanalen mogelijk . apparatuur per post of compleet met silent dj . voor kleine en grote feesten / events .

Met de hoofdtelefoons creëer je een ‘stil feest’. De buren hebben geen last van (muziek)overlast en via de twee kanalen kun je ook twee muziekbronnen tegelijkertijd aansluiten. Ideaal voor een huwelijksfeest, verjaardagsfuif, tuinfeest, gala, foute avond, 70s, 80s, 90s feest, welkom home fuif, vrijgezellenfeest, tuinfeest, tentfeest, studentenavond, schoolfeest, salsa party, reünie, promotie activiteit, openingen, my sweet 18 party, kroegentocht (mobiele versie) etc.

Sitemap | 253 stemmen | Score 4.5 van de 5 | Recente beoordeling:  ⋆⋆⋆⋆ Sam | Bedankt, we hebben extreem genoten van het feest. |  Prijs Silent disco proefpakket €6,75 Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland